Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä, nyt voit tilata elokuun boxin, josta paljon iloa saat! Elokuun boxin tuotteilla päivität kesälookkisi syksyyn ja tutustut samalla tuoreimpiin uutuuksiin, sillä elokuun boxiin pakataan monta syksyn uutuutta! Jos haluat elokuun boxisisällön olevan yllätys, äkkiä täältä pois. 😉

elokuu_livbox

Yksi boxin uutuuksista on meikkituote Maybellinelta! Boxi tulee sisältämään myös toisen meikkituotteen uudelta yhteistyökumppaniltamme! Mikä brändi onkaan kyseessä, se paljastuu vasta boxin saapuessa. 😉

maybelline-logo

Parhaan syyslookin saat aikaan, kun ihosi on hyvin hoidettu, siksi boxiin pakataan myös pari ihonhoitotuotetta, uutuuksia nekin. Toinen ihonhoitouutuuksista on kauneusbloggaaja Hearts Or Nothing -blogin Joannan uusi lempparituote, joka tekee ihonhoidosta kerrassaan helppoa. Joanna on helsinkiläinen bloggaaja, joka pallottelee blogissaan aiheita aina kauneudesta kehopositiivisuuteen. Joannaan päästään tutustumaan blogissamme myöhemmin lisää, stay tuned!

joanna_livbox
kuva: heartsornothing.com

Toinen ihonhoitouutuuksista tulee Neutrogenalta, joka on yksi LivBoxaajienkin suosikkibrändeistä. Tiesitkö, että yhdysvalloissa Neutrogenan tuotteet ovat ihotautilääkäreiden ykkössuositus potilailleen! (lähde: Neutrogena.com)

neutrogena_livbox

Nyt boxia tilaukseen, kipin kapin! Meikkituotteita ja uutuuksia sisältävät boxit ovat niin suosittuja, että ne myydään usein nopsasti loppuun, joten nyt ei kannata jäädä tuumailemaan! Tästä pääset suoraan tilaukseen.

Ja sitten odotettuun arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi LivBoxit! Kerro mieluisin sadepäivän puuhasi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 14.7.2016. EDIT 15.7.2016: Voittaja on arvottu ja tällä kertaa arpaonni suosi Maria. Onnea voittajalle!

Kesäterkuin Sofia