Useimmalle meistä, jotka rajaavat silmiään, on takuulla tuttua ikuinen taistelu täydellisen ja symmetrisen silmänrajauksen saavuttamisen kanssa. Se ei ole helppoa; milloin toinen rajauksesi näyttää aivan erilaiselta kuin toinen ja milloin rajaus ei vain tahdo asettua oikeaan kohtaan sitten millään yrityksistä huolimatta.

Jos sinua ei ole siunattu täydellisen vakaalla kädellä (ja kärsivällisyydellä), sekä olet kyllästynyt eriparisiin kissarajauksiin, apu voi olla tarpeen. Nuo niksit voivatkin löytyä lähempää kuin osaatkaan arvata, ja sinulla mitä todennäköisimmin on tälläkin hetkellä kotonasi nämä kolme hyvin arkista esinettä, jotka voivat pelastaa sinut tältä silmänrajaus -tuskalta!

 

1.Teippi

Aivan tavallinen toimistoteippi on hyvin tunnettu apuväline silmämeikin, erityisesti tarkan ja terävän eyelinerin, toteutuksessa. Otat vain palan teippiä, asetat sen viistosti silmäkulmallesi haluamaasi kohtaan ja piirrät eyelinerisi ulkoa päin. Kun poistat teipin, sinulla on silmänrajaus, joka on täydellisen terävä ja suora!

 

2. Hammaslankain

Tämä vinkki voi kuulostaa hassulta, mutta se toimii paremmin kuin osaat kuvitellakaan! Tarvitset hammaslankaimen, sekä nestemäisen silmänrajausvärin. Värität vain hammaslankaimen langan rajausvärillä, ja ikään kuin leimaat ääriviivat kissarajauksellesi, jonka jälkeen voit täyttää rajauksen ja piirtää sen valmiiksi. Lopputuloksena pitäisi olla suorat ja kauniit rajaukset!

 

3. Hiuspinni

Mihin hiuspinnit eivät pystyisi? Tätä niksiä varten tarvitset hiuspinnin, sillä pinnin avonainen pää on erittäin käytännöllisesti muotoiltu niin, että se muodostaa v-muodon, joka muistuttaa kovin kissarajauksen päätä!
Hammaslankaimen tapaan sinun tarvitsee vain värjätä nestemäisellä rajausvärillä pinnin sivu ja painaa se kohtaan, johon haluat kissarajauksesi tulevan. Pinni toimii myös toiselle puolelle, kun käännät sen toisinpäin ja voilá, sinulla on symmetriset apurajat silmänrajauksellesi! Sinun tarvitsee enää vain täyttää rajaus ja piirtää se loppuun.

Meikkaamisen ei tarvitse olla niin vakavaa, mutta ehkäpä saat säästettyä hermojasi näillä vinkeillä ja olet askeleen lähempänä täydellistä eyelineria!
Lue myös vinkit täydellisiin ripsiin täydellisen rajauksesi kaveriksi: Tämä nuori nainen saa jatkuvasti kehuja tuuheista ripisistään, nyt hän jakaa salaisuutensa