Bette Box Sensai

Silkkinen ja virheetön iho Sensai Boxin avulla!

Tutustu Bette Boxin Sensai Boxin avulla SENSAI:n ihonhoitoseremoniaan, joka tekee ihostasi silkkisen ja virheettömän. Bette Boxin ja SENSAI:n yhteistyönä toteuttettu Sensai Box tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ylellistä ihonhoitorutiinia matkakokoisten tuotteiden avulla.

Sensai Box Bette Box

SENSAI suosittelee ainutlaatuista Saho-ihonhoitorituaalia, jota päivittäin noudattamalla saat virheettömän ihon. Tällä kolmivaiheisella ja rauhoittavalla menetelmällä saat tehoa ihonhoitorutiiniisi ja optimaaliset tulokset.

Poikkeuksellisen ihon saavuttamiseksi SENSAI on kehittänyt ainutlaatuisen Saho -ihonhoitorituaalin. Kyseessä on kolmivaiheinen prosessi, joka on tarkoitus suorittaa joka päivä samalla tavalla virheettömien tulosten saavuttamiseksi. Toistuvasti käytettynä tämä rauhoittava rutiini vie kohti koko elämän kestävää kauneutta. Ihonhoitorutiiniin kuuluu ihon hellävarainen kaksoispuhdistus, tehokas kaksoiskosteutus ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehohoito. Lue lisää Saho-ihonhoitorutiinista SENSAI:n sivuilta.

Sensai Box sisältää:

Sensai Box tuotteet

Vaihe 1: Silky Purifying Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml

Silkinpehmeä öljymäinen puhdistus poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kaiken öljyliukoisen lian ja meikin kasvoilta. Hiero puhdistustuote hellävaraisin liikkein iltaisin  kuivalle iholle ja poista iholta vedellä huuhdellen tai kostealla Sponge Chief -puhdistusliinalla. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu miellyttävän silkkiseltä. Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille ja soveltuu myös silmämeikin poistoon. (Ovh 53,20 € / 150 ml)

Vaihe 2: Silky Purifying Creamy Soap -puhdistusvoide 30 ml

Vaahtopuhdistus poistaa iholta loput puhdistusöljyn jäämät sekä vesipohjaisen lian ja antaa täydellisesti puhdistuneen ja raikkaan tunteen iholle. Vaahdota puhdistustuotetta veden kanssa kämmenten välissä ja hiero vaahto kostealle iholle. Huuhtele lopuksi vedellä tai käytä Sponge Chief -puhdistusliinaa. (Ovh 53,20 € / 125 ml)

Vaihe 3: Cellular Performance Lotion II (Moist) -hoitoneste 20 ml

Täyteläinen ja kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi sopii normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten. Tuote myös tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta. Ota hoitovettä kämmenelle ja levitä kauttaaltaan puhtaille kasvoille. (Ovh 73,15 € / 125 ml)

Vaihe 4: Cellular Performance Emulsion II (Moist) -hoitoemulsio 20 ml

Ylellinen, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitoemulsio sopii normaalista kuivalle iholle. Täyteläinen emulsio verhoaa ihon pehmeään, kosteuttavaan huntuun. Tuote ravitsee aikuisen naisen ihoa ja ylläpitää ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä. Käytä aamuin illoin Lotion II (Moist) -hoitoveden jälkeen. (Ovh 107,50 € / 100 ml)

Vaihe 5: Cellular Performance Extra Intense Cream -hoitovoide 6 ml

Viimeistele ihonhoitorutiini täyteläisellä hoitovoiteella. Extra Intensive -tuotteilla saat nopeasti konkreettisia tuloksia. Voide on kuin energiaboosteri ihollesi, se auttaa ihoa saamaan takaisin elastisuuden, kiinteyden, kosteuden ja heleyden. Käytä aamuin illoin Lotion II (Moist) -hoitoveden jälkeen. Nauti yhä silkkisemmästä ihosta päivä päivältä ja kuukausi kuukaudelta. (Ovh 329,55 € / 40 ml)

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan SENSAI:n loistokkaaseen ihonhoitorutiiniin hintaan 39,90 euroa (arvo n. 105 euroa)! Boxeja on saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nopeasti! Sensai Box on myös täydellinen lahjaidea kenelle tahansa, joka haluaa viedä ihonhoitonsa seuraavalle tasolla.

TILAA SENSAI BOX TÄSTÄ!