Highlighter, suomalaisittain korostusväri, on takuulla tullut tutuksi viime vuosien aikana jokaiselle.

Vahvasti korostetut poskipäät, jotka valon niihin osuessa kiiltävät ja säihkyvät kilpaa auringon kanssa, ovat kiistämättä jokaisen meikkitutoriaalin kohokohta, ja saavat kauneusvloggaajat haukkomaan henkeään joka kerralla.

Meikkimaailmaa ravisteli taannoin kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuva ja useasti loppuunmyynyt Bitter Lace Beautyn Rainbow Highlighter, jota sipaistessa saat poskipäillesi nimen mukaisesti sateenkaaren. Yhä useampi brändi onkin tuonut oman versionsa tästä maagisesta korostusväristä kaupan hyllyille.

Ongelmaksi on kuitenkin näiden sateenkarikorostusvärien kohdalla noussut se, kuinka niiden väripigmentit, etenkin siniset ja violetit, muistuttavat kasvoilla enemmänkin mustelmaa silloin kun valo ei osu niihin. Chaos Makeup-niminen brändi on tämän puitteissa luonut entistä paremman sateenkaarikorostusvärin, joka on kaikki mitä et tiennyt tarvitsevasi – ja enemmän.
Chaos Makeup Kaleidoscope Rainbow Highlighter näyttää pakkauksessa kuin miltä tahansa vastaavalta tuotteelta, mutta sen taika paljastuu, kun laitat sitä kasvoillesi. Sateenkaariefektin saavuttamiseen on käytetty irisoivia pigmenttejä, joka mahdollistaa hohkavan sateenkaaren, kun valo osuu tuotteeseen, mutta näyttää värittömältä silloin, kun tuote ei ole suoran valon alla.

Katso alta lumoavat videot tuotteesta iholla ja kuinka se toimii käytännössä!

 

Sekoittamalla kaikki korostusvärin sävyt keskenään saat Chaos Makeupin mukaan aikaan neutraalin, kaikille ihonväreille sopivan korostusvärin. Saat siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tuotteen jokapäiväiseen käyttöön, sekä tilanteisiin, joissa haluat tuoda esiin sisäisen yksisarvisesi!

Ahmi lisää inspiraatiota sateenkaarista ja päästä sisäinen yksisarvisesi valloilleen: Inspiroidu sateenkaaren väreistä