Schwarzkopf Professionalin Mad About Lengths on uusi suloisen pinkki tuotesarja, joka lupaa hemmotella pitkät hiukset kuntoon. Lokakuun boksi sisälsi pieniä maistiaisia Mad About Lengths -sarjasta shampoon ja hiusöljyn muodossa. Mitä kaikkea muuta tuotesarja tarjoaa?

Me pitkähiuksiset tiedämme, että hiusten kasvattaminen ei aina ole helppoa. Mukaan mahtuu paljon kaksihaaraisia, kuivia latvoja ja katkeilevia hiuksia. Oikeanlaiset hoitotuotteet ovat avainasemassa, kun haluat varmistaa, että pitkät hiuksesi pysyvät terveinä ja elinvoimaisina.

Onko Schwarzkopf Professionalin uusi tuotesarja pitkien hiuksien pelastaja? Päätin lähteä selvittämään!

Mad About Lengths Root To Tip Cleanser

Mad About Lengths Root To Tip Cleanser, pitkät hiukset

Aloitin testaamisen Schwarzkopf Professionalin uudella shampoolla, joka ei tunnu tavanomaiselta kuivien hiusten pesutuotteelta – ja hyvä niin! Shampoo hoitaa, jättämättä hiuksia latteiksi. Se saa pitkät hiukset tuntumaan ilmavilta, mutta ravituilta. Vastaavanlaista tasapainoa löytää harvoin shampoosta. Tuote on myös hurjan riittoisa, sillä se vaahtoaa paljon!

Mad About Lengths Length Embracing Treatment

Mad About Lengths Length Embracing Treatment, pitkät hiukset

Hoitorutiinin seuraava askel on hiusnaamio, joka paljastuu upean pinkistä purnukasta. Koostumukseltaan se ei ole yhtä voimainen kuin useat naamiot; pikemminkin paksun hoitoaineen kaltainen. Purkin kylki sanoo, että sitä voi pitää päässä 5-10 minuuttia, mutta itse annoin naamion muhia vielä kauemmin!

Mad About Lengths Root Boosting Serum

Schwarzkopf Mad About Lengths Root Boosting Serum, pitkät hiukset

Seerumi on mielenkiintoinen uusi tuttavuus: tuote levitetään hiusten tyveen, jossa se aktivoi hiustuppea ja pitää päänahan kosteutettuna. Kun olin huuhdellut hiusnaamion, puristin seerumin päähän ja hieroin huolellisesti. Pelkäsin hieman, että seerumin ansiosta pitkät hiukset rasvoittuisivat nopeammin, mutta näin ei käynyt. Se myös tarjosi mukavan pienen hemmotteluhetken suihkun päätteeksi!

Mad About Lengths Split Ends Fix

Mad About Lengths Split Ends Fix, pitkät hiukset

Seuraavaksi tuotesarjaan kuuluu hiussuihke, jonka tehtävä on antaa kiiltoa, lisätä kosteutta ja lukita kaksihaaraisia. Tuoksu on sen verran hurmaava, että suihketta lisää hiuksiin mielellään päivän mittaan. Lopputulos on hyvin kevyt, joten kannustaisin yhdistämään suihkeen toiseen hoitotuotteeseen. Siitä puheen ollen…

Oil Ultime Marula Finishing Oil

Oil Ultime Marula Finishing Oil, pitkät hiukset

Viimeisenä testissä oli tuote, jota kaikki pitkät hiukset kaipaavat: hiusöljy! Mikäli lokakuun boksistasi ei paljastunut shampoota, sait sen sijasta tämän öljyn. Tuoksultaan hiusöljy on upea! Kuten muut sarjan tuotteet, myös tämä luo hyvin kevyen ja silkkimäisen lopputuloksen. Hiukset eivät tunnu raskailta tai rasvaisilta käytön jälkeen.

Onko Schwarzkopf Professional Mad About Lengths se, mitä pitkät hiukset kaipaavat?

Kokeiltuani tuotteita noin viikon verran, voin sanoa, että tuotesarja sopii pitkille hiuksille hyvin. Tuotteet ovat käytössä upean hoitavia, mutta kevyitä. Hiukset tuntuvat jälkikäteen silkkisiltä, mutta eivät raskailta. Pörröisyyden kanssa kamppaileville (kuten minulle!) suosittelisin vielä lisäksi jotain hieman tujumpaa muotoilutuotetta, mutta ehdottomasti näkisin tuotesarjan erinomaisena lisänä kaikkien pitkähiuksisten kylppäriin.

Mitä Schwarzkopfin tuotetta haluaisit päästä testaamaan?

Kuvat: Schwarzkopf