Onko sinulla pisamat? Haluaisitko niistä eroon? Vai eikö sinulla ole pisamia, ja olet aina haaveillut saavasi sellaiset?

Pisamat ovat tällä hetkellä haluttu trendi, ja monet ovatkin meikanneet niitä kasvoilleen saavuttaakseen tavoittelemansa raikkaamman ja nuorekkaan vaikutelman.
Toinen viimeaikainen trendi, joka vain kasvaa kasvamistaan, on kasvoille tehtävät kestopigmentoinnit esimerkiksi microblading-tekniikalla. Sen avulla voit saada itsellesi kestävän meikin aina kulmakarvoista silmänrajauksiin ja huuliin.

Nyt nämä ovat yhdistyneet, ja ihmiset ovat alkaneet ottaa kasvoilleen pisamia kestopigmentointina saadakseen ne pisamat, joista he ovat aina unelmoineet tai korostaakseen jo olemassa olevia pisamiaan.

Kestopigmentoinnit ovat lyhytaikaisempia toisin kuin tatuoinnit, jotka kestävät ikuisesti. Esimerkiksi nämä kestopigmentoidut pisamat voivat kestää kasvoillasi jopa kolme vuotta. Ne haalistuvat ajan myötä, ja jos haluat pitää pisamasi pidempään, säännöllinen vahvistus pitää ne raikkaan näköisinä.

Vasta tehty pigmentointi usein punoittaa, on hieman koholla ja voi olla paljonkin tummempi kuin varsinainen lopputulos, joka näkyy noin kuukauden tai kahden kuluttua. Parantumisen ja lopputuloksen tasoittumisen jälkeen kestopigmentoitu versio pisamista näyttäää niin luonnolliselta, että niitä on hankalaa erottaa aidoista pisamista!

Lue toisesta kauneusilmiöstä! Kummallinen kauneusilmiö: liimaa kasvoihin koristeita