”Pikkujoulut ovat oiva tilaisuus laittautua parhaimpiinsa ja nauttia hyvästä seurasta pimeyden keskellä. Valitsen pikkujouluihin yleensä klassisen tyylin niin vaatetuksen kuin meikinkin osalta. Minulla on meikkipussissani kaksi tärkeää luottotuotetta, jotka sopivat täydellisesti myös pikkujoulumeikkiin, on se sitten millainen tahansa. Näiden tuotteiden avulla voi loihtia upean meikin, joka kestää aamuun asti. Tässä minun pikkujouluniksini eli salaiset aseeni.

Tärkein asia meikissä kuin meikissä on meikkipohja. Sen päälle rakennetaan koko paketti, joten meikkipohjaan kannattaa panostaa. Luotan nykyään arki- ja juhlatilanteissa Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoiteeseen. Tästä on tullut suosikkini, vaikka löysinkin tuotteen vasta muutama kuukausi sitten. Meikkivoide on todella riittoisaa eli pienellä määrällä saa jo meikattua kasvot kokonaan. Meikkivoide näyttää iholla ihanan luonnolliselta, mutta on kuitenkin peittävä. Se myös tuntuu todella kevyeltä, tai oikeastaan se ei tunnu ollenkaan iholla. Ja mikä tärkeintä, tämä meikkivoide kestää iholla pitkään. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup on todella hintansa arvoinen, vaikka kukkaro hieman keveneekin tämän ostaessa.

Pikkujoulumeikin kruunaa mielestäni huulipuna. Oikein valittu huulipunan sävy antaa hehkuvaa väriä ja piristystä kasvoille. Aloitin huulipunan käyttämisen tällä tuotteella joitakin vuosia sitten ja hehkutan tätä punaa edelleen. Tuote on Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer -huulipuna. Myönnän, tämäkin on vähän hinnakas meikkituote, mutta laadusta voi hyvin maksaa. Pop Matte -huulipuna on suosikkini, koska se pysyy huulissa hyvänä pitkään, eikä täyteläinen väri tahraa. Tuote ei myöskään kuivata huulia, vaikka puna on mattainen. Toki huulten ihoa pitää myös hoitaa ennen huulipunan levittämistä, jotta saa parhaimman lopputuloksen. Tämä on luottopunani joka juhlissa. Joulun punaiset huulet taiotaan herkullisella sävyllä 03 Ruby Pop.

Testasin meikkivoide- ja huulipunaniksini oman työpaikkani pikkujouluissa ja nämä toimivat melkein täydellisesti. Ei tarvinnut murehtia meikin kestävyyttä. Olisi todella ikävää, jos juhlameikki ei pysyisi kasvoilla tai että huulipuna häviäisi pikkujouluherkkuja syödessä. Nyt sain keskittyä itse juhlimiseen. Laatuun kannattaa siis todellakin satsata. Säihkyvää pikkujouluaikaa kaikille!”

– Anna

Bette-Story on kerran kuussa ilmestyvä tarinasarja, joka nostaa valokeilaan teidät, ihanat betteläiset. Haluatko jakaa tarinasi muiden kanssa? Pidä blogiamme silmällä tai seuraa meitä somessa! Aihe ja osallistumisohjeet julkaistaan kerran kuukaudessa.

Lue viime kuun Story täältä.