Tiptap! Pikkujoulukausi on käynnissä kovaa vauhtia ja Charming Nails-blogin Taina halusi jakaa vinkkinsä kauniiden pikkujoulukynsien toteuttamiseen Bette Beautyn vieraskynäpostauksessa. Lue alta tutoriaali katseet kääntävien pikkujoulukynsien lakkaukseen!


 

TUTORIAALI: PIKKUJOULUKYNNET

 

Pikkujoulukausi lähestyy ja on alettava miettiä asusteita. Meikki ja vaatteet on helppo päättää (?!) mutta älkäämme unohtako kynsiä! Astetta tyylikkäämpi leidi lakkaa kyntensä aina klassisella ja kauteen sopivalla punaisella lakalla koristellen sen kullan kimalteella.

Tein teille tutorialin helposta tavasta koristella säihkyvät kynnet. Luulen myös että vastaavat lakat ja välineet löytyvät jokaiselta joten kynnet on helppo toteuttaa omalla tyylillä.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Kaikki alkaa huolellisesti tehdyistä pohjatöistä.

Viilaa kynnet muotoon NCLA:n Femme Fatale lasiviilalla. Pääset viilan avulla eroon liuskoittumista koska tällä viilalla voit viilata edestakaisin. Siisti myös kynsinauhat ja työntele ne tarvittaessa appelsiinipuutikulla. Siistillä kynnellä lakka pysyy paremmin!

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Käytä punaisen lakan alla kahta kerrosta aluslakkaa.

Näin kynnet eivät värjäänny niin helposti. Erittäin hyvä aluslakka on NCLA First Base. Se antaa puolimatan hyvän tarttumapinnan jolle kynsilakka kiinnittyy paremmin ja pysyy pidempään kynnellä. Muista sulkea kynnen kärki aluslakalla. Anna aluslakan kuivua pari minuuttia.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Seuraavaksi lähdetään levittämään värilakka.

Valitsin seksikkään punaisen IsaDora Red Legend lakan. Värilakkaa levitetään kaksi kerrosta, annan ensimmäisen kerroksen kuivua hetken ennen seuraavaa. Muista sulkea kynnen kärki, tällä estän värilakan ennenaikaisen lohkeamisen.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Laitoin nimettömään kultaista glitterlakkaa koska halusin kynsiin säihkettä! Sitä saa F.U.N Lacquerin Payday lakalla! Tämä on ihan hillitön kultaglitter joka kannattaa levittää kostutetulla meikkisienellä. Lakkaa meikkisienen kulmaan kynsilakkaa ja painele se kynnelle. Näin pääset vähemmillä kerroksilla ja saat heti peittävän pinnan. Lakkaakin kuluu vähemmän ja homma sujuu nopeammin.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Punaisen lakan päälle laitan kultaista glitteriä.

Kannattaa valita glitterlakka jossa on kirkas pohja, minulla Essie lakka Rock At The Top. Lakkaa glitterlakkaa paperille ja töpötä siitä vanupuikolla kynnen tyveen. Näin saat glitteriä haluamaasi kohtaan ilman isoa glitterkerrosta.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Glitteriä ei tarvitse laittaa paljoa.

Vaihda vanupuikon päätä puhtaaseen jotta vanua ei jää glitteriin. Vanupuikolla asettelun etuna on ettei glitteriä jämähdä kerralla liikaa tai liian paksusti, sitä kun ei saa pois. Glitterit myös asettuvat siistimmin ja harvempaan.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Juhlakynnet saavat olla överisti Bling Bling!

Valitse kynsikoristekiekosta erikokoisia kultaisia koristeita. Kiekkoja löydät mm. CesarsShopista tai eBaystä. Minä käytin kolmea erikokoista kiveä, näin lopputulos on hieman elävämpi.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Lakkaa kynnen tyveen tippa kirkasta päällyslakkaa ja kiinnitä koristeet siihen.

Voit painaa sormin tai dotting toolilla. Kivet pysyvät hyvin päällyslakan avulla. Ne voi kiinnittää myös märkään kynsilakkaa. Jujuna on painaa hieman kiveä kiinni märkään lakkaan.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Kaiken kruunaa hyvä päällyslakka.

Voit käyttää pikakuivattavaa Inm Out The Dooria jonka avulla lakkauksesi on kuiva viidessä minuutissa. Laita päällyslakkaa paksu kerros. Näin glitterit eivät jää koholle eivätkä koristekivet irtoa. Muista taas sulkea kynnen kärki! Laadukas päällyslakka pidentää lakkauksen kestoa ja antaa suojaa kynnelle. Lakkaus näyttää kiiltävältä ja viimeistellyltä.

Pikkujoulukynnet tutoriaali

Nauti upeista juhlakynsistäsi!

Ennen juhlia voit sipaista käsivoidetta kynsinauhoille jos ne ovat kuivat. Kauniilla ja hoidetuilla käsillä lakkaus pääsee paremmin esille.

Samoja kynsiä voit tehdä eri väreillä mm. violetilla ja hopealla, jouluksi vihreällä ja kullalla tai hopealla. Koristeet voi vaihtaa jouluisimpiin siirtokuviin tai leimauksiin. Toivottavasti piditte tutorialista 🙂

– Taina / Charming Nails