Huomaa elämän pienet ihmeellisyydet ja elä hetkessä olivat ne sitten onnellisia, vaikeita, rauhallisia tai tuskallisia. Osoita ystävällisyyttä, myötätuntoa, anteeksiantoa ja muista, etteivät lohduttavat sanat ja hyvät teot maksa mitään. Ole avoin mahdollisuuksille, sillä niiden kautta saat tilaisuuden huomata maailman ihmeellisyyden. Usko itseesi, ja unelmasi voivat toteutua!

Jos usko ei riitä ja tarvitset elämääsi pienen ihmeen, voit hemmotella itseäsi ihastuttavilla philosophyn tuotteilla, jotka on suunniteltu hoitamaan ihoa ja tuottamaan hyvää mieltä. Brandi lähestyykin kaikessa toiminnassaan kauneutta kokonaisvaltaisesti, huomioiden niin mielen, kehon kuin sielunkin. Tammikuun LivBoxissa pääsimme tutustumaan philosophyn when hope is not enough seerumiin tai vaihtoehtoisesti miracle worker kosteusvoiteeseen.

livbox_tammikuu_philosophy_arvonta_2016

Ihastuitko sinä kenties philosophyn tuotteisiin? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä hellimään itseäsi philosophyn tuotteilla, sillä arvomme kolme philosophy-tuotepakettia, jotka sisältävät when hope is not enough seerumin 30ml (arvo 43,50€) ja miracle worker moisturizer -kosteusvoiteen 60ml (arvo 54,50€)! Kerro, milloin olet kokenut ihmeen, ja olet mukana tuotepaketin arvonnassa. Arvonta päättyy maanantaina 1.2.2016. Onnea arvontaan!

– Sofia