Kosmetiikkayritykset kilpailevat toinen toistaan erikoisemmilla tuotteilla, ja yksi selkeistä trendeistä näissä hämmästystä herättävissä tuotteissa on viimeaikoina ollut peel-off. Kasvoilta kokonaisena pois kuorittavat, kivuliaatkin peel-off kasvonaamiot ovat todennäköisesti tuttuja kaikille, mutta entäpä peel-off kulmaväri? Tai miltä kuulostaa huulilta pois kuorittava tuote, joka jättää jälkeensä kauniin, syömisen ja juomisenkin kestävän sävyn?

Tuotteiden pois kuoriminen ei ole pelkästään erittäin tyydyttävää, vaan lopputulokset ovat myös yllättävämpiä kuin ehkä osaisit odottaa!

1. Peel-off silmänrajausväri

peel-off silmänrajausväri

Tämä innovatiivinen silmänrajausväri ei ole pelkästään todella pigmenttinen ja vedenkestävä, mutta myös erittäin helppo poistaa päivän päättyessä: saat kuorittua sen helposti ja nopeasti sen sijaan, että sinun tarvitsisi hangata pigmenttiä irti silmäluomiltasi.

Drasawee Waterproof Peel Off Eyeliner, n. 10€: Amazon

2. Peel-off lip tint

berrisom peel-off lip tint

Koreassa lip tint-tuotteet, kestävät ja kevyet huulisävyt, ovat erittäin suosittuja, ja sieltä tämä somehittinäkin tunnettu peel-off lip tint on myös kotoisin. Lisäät vain tämän paksun, geelimäisen lip tintin huulillesi, annat sen kuivua 10-15 minuuttia, kuorit sen pois ja lisäät oman makusi mukaan huulirasvaa tai huulikiiltoa päälle. Tuloksena on kauniin väriset ja superkestävät huulet, joita ei tarvitse korjailla päivän aikana!

Berrisom Oops My Lip Tint Pack, 9,70€: Beautybay

3. Peel-off kulmageeli

etude house peel-off kulmageeli

Kulmien piirtäminen ja täyttäminen aamuisin voi tuntua aikaavievältä, mutta mitäpä jos voisit helpottaa prosessia? Toinen suosittu korealainen tuote, peel-off kulmageeli, voi olla vastaus! Geeli levitetään kulmille haluttuun muotoon ja annetaan kuivua kahden tunnin ajan, ja kun geelin vetää pois paljastuu sen alta muutamasta päivästä viikkoon kestävät kulmat! Ja ei, kulmasi eivät lähde irti geelin mukana, vaikka ajatus mistään pois kuorittavasta tuotteesta lähelläkään kulmakarvoja voi pelottaa.

Etude House Tint My Brows Gel, n. 10€: Etude House

4. Peel-off kasvonaamio

glamglow gravity mud peel-off kasvonaamio

Nämä kuorittavat kasvonaamiot ovat näistä ehkä se tunnetuin tuote, mutta miltä kuulostaa peel-off naamio, joka kuivuessaan muuttuu kiiltävän hopean väriseksi? Naamio lupaa tehdä kasvoistasi kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen, ja lisänä näyttää kasvoillasi upealta luksukselta!

Glamglow Gravitymud Firming Treatment, Sokos

5. Peel-off aluslakka

isadora peel-off aluslakka

Etenkin glitterisen kynsilakan poistaminen voi tuntua mahdottomuudelta, joten kuorittava aluslakka on tähän ongelmaan todellinen pelastus!
Lisäät vain peel-off aluslakkaa ennen tavallisen kynsilakkasi levittämistä, ja kun haluat poistaa kynsilakkasi, kaikkien kerrosten pitäisi lähteä vaivatta kuorimalla.

IsaDora Peel off Base-aluslakka, 8,90€: Sokos

Lähde: Marie Claire