Viime viikolla paljastimme, että huhtikuun boxiin tulee tuote, joka on kampaamokäytössäkin jo hyväksi todettu Kauneusstudio FAB:n Hannan ja Kristan toimesta! Kyseessähän on siis uutuustuote OSiS+:lta. Tänään kerron FAB:n mimmeistä hieman lisää, ja lopussa on vielä ARVONTA, jossa arvomme kahdelle kampaamoajan Hannan ja Kristan käsittelyyn.

Törmäsin ensimmäisen kerran Kauneusstudio FAB:iin muistaakseni Instagramissa. En muista tarkemmin, mikä kuva herätti huomoioni, mutta huomasin pian seuraavani heidän Instagram-tiliään tiiviisti. Pian löysin myös blogin pariin. Upeiden hiuskuvien lisäksi sekä Instagramissa että blogissa pääsee kurkkaamaan hieman syvemmälle FAB:laisten työhön: kurkistus hiusalan kulisseihin on mielenkiintoista, sillä Kauneusstudio FAB:n lisäksi heidän some-kanavissaan pääsee kurkistamaan koulutustilaisuuksiin, pr-tilaisuuksiin, näytöksiin, tyttöjen uusimpiin hiuslookkeihin ja vaateostoksiin jne. Jos haluat pysyä perillä hiustrendejän uusimmista suuntauksista, tässä tyypperöt teille vinkki, näitä mimmejä kannattaa pitää silmällä 😉

FAB-ja-livbox-yhteistyössä

Tapasin Hannan ja Kristan helmikuussa Schwarzkopf Professionalin uuden OSiS+ tuotesarjan lanseeraustilaisuudessa. Sovimme silloin yhteistyöstä, sillä paitsi että tyttöjen suosikkituote oli ehdottomasti saatava LivBoxaajille testiin, halusin lisäksi kertoa teille tästä kaksikosta! Päästä nyt seuraavaksi Hannan ja Kristan ääneen.

”Olemme Hanna&Krista, Järvenpääläisen Kauneusstudio FAB:n omistajat. Rohkeina ja luovina kauneudenalan ammattilaisina kokeilemme jatkuvasti kaikkea uutta. Siis ihan jatkuvasti! On kyse sitten uutuustuotteista kosmetiikassa, hiustenmuotoilutuotteesta tai vaikka uudesta trendihiusväristä, niin otamme ne aina yhtä innolla tarkasteluun.

fab_livbox

Saumaton yhteistyömme töissä sekä iloinen elämänasenteemme saa usein naurun raikumaan – ja se kuuluu kauas. Rakastamme työtämme ja joskus sen ja vapaa-ajan raja onkin hyvin häilyvä. Arkemme on kiireistä ja usein paahdamme aamusta iltaan ja koko ajan on meno päällä. Matkustelemme, rakastamme musiikkia ja tanssimista yli kaiken. Imemme vaikutteita sekä inspiraatiota koko ajan itseemme ja meillä on hurjat määrät inspislistoja ja -kollaaseja roikkumassa siellä sun täällä. Hiusalan freelance-kouluttajina olemme jatkuvasti tietoisia vallitsevasta hiusmuodista, joita sitten sovellamme liiketyössämme katukuvaan sopiviksi.

livbox_kauneusstudiofab_yhteistyö3

Blogimme aihepiiri on yhtä rönsyilevä kuin olemme itsekin. Kirjoittelemme fiilispohjalta milloin mistäkin, joskus blogissa pääsee kurkistamaan näytöslavoille ja niiden kulisseihin, joskus olemme reissun päällä ja tottakai myös tuote- ja kampausvinkkejä sekä viimeisempää hiusmuotia vilahtelee blogissamme. Sometamme paljon ja Instagram-tilimme päivittyy tiuhaan ja hieman useammin kuin blogimme. Kannattaa käydä kurkkaamassa (@kauneusstudiofab) mikäli hiuskuvat kiinnostavat. Myös Snapchatissä (fab_jarvenpaa) pääsee kurkistamaan vauhdikasta menoamme!

FAB_livbox_yhteistyö_huhtikuu

Hiustenmuotoilun pitää olla mielestämme hauskaa! Kannattaa aina muistaa että; jos tämän päivän kampaus ei mennyt ihan niin kuin piti, huomenna on uusi päivä. Luovuutta ja rohkeutta peliin, sillä pärjää pitkälle niin hiusten kuin monen muunkin asian kanssa!

livbox_kauneusstudiofab_yhteistyö1

Huhtikuun LivBoxiin tulevasta suosikkituotteestamme vielä hieman. Kampaajina ja kouluttajina olemme päivittäin tekemisissä erilaisten hiusten kanssa. Usein keskustelemme asiakkaidemme kanssa heidän haasteistaan hiusten suhteen ja uskokaa tai älkää, melkein jokaisella on samankaltaiset ongelmat! Huhtikuun boxista löytyykin tuote, jolla saa selätettyä yhden suomalaisten yleisimmistä hiusongelmista! Tuote on vasta lanseerattu Suomeen, mutta me saimme sen käsiimme jo hieman ennen muita, joten kuukausien käyttökokemuksen perusteella emme voi muuta kuin suositella. 🙂 ”

Ja sitten arvontaan!

Käy tutustumassa Kauneusstudio FAB:n Instagram-tiliin täällä ja kerro meille löytyikö kuvista sellainen hiusmalli tai hiusväri, jonka haluaisit itsellesi. Voit voittaa ajan Hannan tai Kristan tuoliin! Voittajat pääsevät istahtamaan Hannan tai Kristan tuoliin Helsingin keskustassa, Schwarzkopf Professionalin koulutustiloissa. Arvonta päättyy 20.3.2016.

Terkkusin Eija