Emme ole tällä kertaa paljoa paljastaneet tulevasta marraskuun boxista, sillä haluamme sen olevan saajilleen ylläri. Jos haluat säilyttää yllätysmomentin boxin avaushetkeen asti, kannattaa lopettaa lukeminen NYT.

Ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan ja pimenevät illat houkuttelevat käpertymään kotisohvalle. Olisiko parempaa aikaa antaa hetki itselleen ja nauttia hemmottelevan luonnollisista kasvojenhoitotuotteista!

Olemme valinneet marraskuun boksiin mukaan mystisen ja jännittävän Sosar-brändin. Oletko jo kuullut tästä ihanasta luonnollisesta ihonhoitosarjasta? Marraskuun LivBox tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan uuden yhteistyöbrändimme Sosarin tuotteiden  taianomaista voimaa!

sosar_logo+text_harmaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosarin tuotteissa yhdistyy muinainen viisaus kasveista ja niiden hoitavista vaikutuksista sekä nykypäivän tietämys. Kaikki tuotteet ovat 100% puhtaita, luonnollisia ja käsintehtyjä eikä ne sisällä eivätkä tule myöskään sisältämään haitallisia aineosia.

Sosar edustaa rakkautta ja huolenpitoa toisiamme ja pohjoista luontoa kohtaan.  Tuotteiden toivotaan tuovan nautintoa ja tarjoavan piristystä vartalolle ja sielulle.  Eikö tämä olisi juuri sitä, mitä kaipaamme marraskuun iltoihin? Kyllä, kyllä!

Sacred Forest Peat Mask (1)

Marraskuun boxi tulee Sosarin lisäksi sisältämään tuotteen myös toiselta uudelta yhteistyökumppanilta, joka säilyköön salaisuutena. 😉 Lisäksi mukaan mahtuu täysikokoinen uutuustuote, täysikokoinen meikkituote ja muuta kivaa. 🙂

Kuulostaa aika hyvältä, eikös? Ehdit vielä tilaamaan marraskuun boksin, jos toimit nopeasti. Tarkalleen ottaen sinulla on aikaa 26.10.2016 klo 23.59 asti! Tästä pääset suoraan  tilaukseen.

Syksyisin terkuin,

Mari