Kesälomat on vietetty, aurinko paistaa matalalta ja ilmassa tuoksuu syksy. Paluu arkeen tarkoittaa paluuta rutiineihin ja kiireiseen työelämään. Alkusyksy on myös oiva tilaisuus uudistaa ja päivittää omat kauneusrutiinit! Elokuun Bette Boxiin oli valittu sekä tunnettuja klassikoita että trendikkäitä uutuusmerkkejä. Valitsimme Boxiin sellaisia tuotteita, joista on hyötyä jokaiselle päivittäisissä kauneusrutiineissa. Boxista löytyy myös vegaanisia ja luonnonmukaisia tuotteita (jes!) – kurkataanpas tarkemmin, mitä Boxista paljastuikaan!

 

LOVE BEAUTY AND PLANET SHAMPOO JA HOITOAINE

Kesän jälkeen mieli on levännyt ja virkeä, mutta auringon haalistamille hiuksille tekee hyvää saada lisäkosteutusta. Uutuusmerkki Love Beauty and Planetin vegaanisertifioitu shampoo ja hoitoaine tuovat hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutta ja tuuheutta, viehättäen luonnollisella kookostuoksullaan. Lisäksi pullo on tehty 100% kierrätetystä materiaalista, eikä koostumus sisällä silikoneja, parabeneja tai väriaineita. Win-Win -tilanne sinulle ja planeetalle! Tuotteet ovat saatavilla K-Citymarketeista, Sokos -tavarataloista, Prismoista ja Hehku- myymälöistä hintaan 9,90€ / 400 ml.

DOVE -VARTALOVOIDE

Säärien iho kuivuu nopeammin kuin muu kroppa, sillä verenkierto alaraajoissa on heikompaa. Varsinkin pitkän, kuuman kesän jälkeen iho oikein janoaa kosteutta! Dove -vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa ihon tehokkaasti. Voiteen hurmaava, kesäinen tuoksu sekä nopeasti imeytyvä koostumus ihastuttavat ja pitävät ihon sileän tuntuisena pitkään. Löydät tuotteen hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 3,40€/ 250 ml.

YES TO -MUTANAAMIO

Pitkän työpäivän jälkeen kelpaa rentoutua Yes To- kasvonaamion avulla. Elokuun boxista löytyi kohdistetusti ihana naamio neljän eri mutanaamion vaihtoehdosta. Yes To -kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Naamion käyttö on helppoa: levitä paksu, tasainen kerros naamiota kasvojen t-alueelle (ja tarvittaessa poskille) tuotteen kärjen avulla. Anna naamion vaikuttaa noin 15 minuuttia kunnes se on täysin kuivunut. Irrota naamio varovasti ja huuhtele ylijäänyt naamio kasvoilta lämpimällä vedellä. Naamiot ovat saatavilla Sokos- tavarataloista ja verkkokaupasta, Ego-myymälöistä ja verkkokaupasta hintaan 4,90€/ 10 ml.

HOHDE- TEHOVOIDE & PUHDIUSTUSEMULSIO

Oletko jo tutustunut kotimaiseen Hohde-brändiin? Hohde -tehovoide, joka on täynnä ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja, on todella nimensä veroinen. Voiteen sisältämät yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa antaen sille ihanan hohteen. Boxista löytyi lisäksi Hohde- puhdistusemulsio kohdistetusti. Puhdistusemulsion ainesosat rauhoittavat ja auttavat pitämään ihosi kosteustasapainon hyvänä. Tehokas mutta hellävarainen koostumus puhdistaa niin epäpuhtaudet kuten vesiliukoisen meikinkin. Löydät tuotteet Hohde -verkkokaupasta (www.hohdekosmetiikka.fi) hintaan 44,90 €/ 50 ml.

IBERO MEIKKISIENI

Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä saat levitettyä meikkivoiteesi tasaisesti kasvoille ja erityisesti tarkkuutta vaativiin paikkoihin, kuten silmänalusiin ja nenänpieliin. Näillä saat myös helposti pienet kohdat korjattu kun meikin levityksen jälkeen. Psst! Meikkisienet soveltuvat myös kynsien lakkaamiseen. Löydät niitä hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 2,90€ / 4 kpl.

Elokuun Boxin tilanneet pääsivät myös testailemaan kukkaistuoksuperheeseen kuuluvaa Lanvinin tuoksunäytettä. Tuoksut ovat ihanan tyttömäisiä, herkkiä ja sensuellejä, ja sopivat kaiken ikäisille naisille. Tuoksut ovat saatavilla Sokos ja Stockmann- tavarataloista sekä Sokos Emotion- ja Kicks- myymälöistä.

Mikä oli oma suosikkisi elokuun Boxista?

Terkuin
Fanny/ Bette Box