Kesälomat on vietetty, aurinko paistaa matalalta ja ilmassa tuoksuu syksy. Paluu arkeen tarkoittaa paluu rutiineihin ja kiireiseen työelämään. Alkusyksy on myös oiva tilaisuus uudistaa ja parantaa omat kauneusrutiinit! Elokuun Bette Boksiin oli valittu sekä tunnettuja klassikoita että trendikkäitä uutuusmerkkejä. Valittiin sellaisia tuotteita, joista jokaisella on hyötyä päivittäisessä kauneusrutiineissa. Boksista löytyy myös useamman vegaanisen ja luonnonmukaisen tuotteen (jes!).  Kurkantaanpas tarkemmin mitä boksista paljastuikaan!

LOVE BEAUTY AND PLANET SHAMPOO JA HOITOAINE

Kesän jälkeen mieli on levännyt ja virkeä, mutta auringon haalistamille hiuksille tekee hyvää saada lisäkostetusta. Uutuusmerkki Love Beauty and Planetin vegaanisertifioitu shampoo ja hoitoaine tuovat hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutta ja tuuheutta, ja viehättää luonnollisella kookostuoksullaan. Lisäksi pullo on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja koostumus ei sisällä silikooneja, parabeneja tai väriaineita, eli Win-win sinulle ja planeetalle! Tuotteet ovat saatavilla K-Citymarketeista, Sokokselta, Prismoista ja Hehku- myymälöistä hintaan 9,90€ / 400 ml.

DOVE VARTALOVOIDE

Säärien iho kuivuu nopeammin kuin muu kroppa, sillä verenkierto alaraajoissa on heikompaa. Varsinkin nyt pitkän, kuuman kesän jälkeen iho oikein janoaa kosteutta! Doven vartalovoide pelastaa tehokkuudellaan ja raikkaalla mangotuoksullaan. Hurmaavan kesäisen tuoksun huomaa jopa tunteja käytön jälkeen!  Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille. Löydät tuotteen hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 3,40€/ 250 ml.

YES TO- MUTANAAMIO

Pitkän työpäivän jälkeen kelpaa rentoutua Yes To- kasvonaamion avulla. Elokuun boksista löytyi kohdistetusti ihana naamio neljän eri mutanaamion vaihtoehdosta. Yes To- kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Käyttö: Levitä paksu, tasainen kerros naamiota t-alueeelle (tarvittaessa poskille) tuotteen kärjen avulla. Anna naamion vaikuttaa noin 15 minuuttia kunnes se on täysin kuivunut.  Irrota naamio varovasti ja huuhtele ylijäänyt namio kasvoilta lämpimällä vedellä.
Naamiot ovat saatavilla Sokos- tavarataloista ja verkkokaupasta, Ego-myymälöistä ja verkkokaupasta hintaan 4,90€/ 10 ml.

HOHDE- TEHOVOIDE & PUHDIUSTUSEMULSIO

Oletko jo tutustunut kotimaiseen Hohde-brändiin? Hohde tuo luonnonkosmetiikkaa testattavaksi kirkastavan tehovoiteen muodossa. Tehovoide, joka pursuu ravinteista, vitamiineista ja antoioksidanteista, on todella ansainnut nimensä. Voiteen sisältämät yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa, ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Boksista löytyi lisäksi Hohde- puhdistusemulsio kohdistetusti. Puhdistusemulsion ainesosat rauhoittavat ja auttavat pitämään ihosi kosteustasapainon hyvänä. Tehokas mutta hellävarainen koostumus puhdistaa niin epäpuhtaudet kun vesiliukoinen meikki. Löydät tuotteet verkkokaupasta hohdekosmetiikka.fi hintaan 44,90 €/ 50 ml.

IBERO MEIKKISIENI

Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä saat meikkivoiteesi levitettyä tasaisesti kasvoille ja erityisesti hankalimpiin paikkoihin, kuten silmänalusiin ja nenänpieliin. Näillä saat myös helposti pienet kohdat korjattu kun meikki on laitettu. Psst! Meikkisienet soveltuvat myös kynsien lakkaamiseen. Löydät niitä hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 2,90€ / 4 kpl.

Elokuun boksin tilanneet pääsivät myös testailemaan kukkaistuoksuperheeseen kuuluvaa Lanvinin tuoksunäytettä. Tuoksut ovat ihanan tyttömäisiä, samalla kuten herkkiä ja sensuellejä, sopien näin kaiken ikäisille naisille. Tuoksut ovat saatavilla Sokos ja Stockmann- tavarataloista sekä Sokos Emotion- ja Kicks- myymälöistä.

Mikä oli oma suosikkisi elokuun bokista?

Terkuin
Fanny/ Bette Box