Syksy on uudistamisen aikaa. Kosmetiikkahyllyt kuhisevat mielenkiintoisia uutuuksia ja houkuttelevia kestosuosikkeja. Mekin kaipasimme vähän uutta, ja päätimme lisätä bokseihin  enemmän uutta ja yllätyksellisyyttä. Kokosimme teille useita eri boksikokonaisuuksia, joten saatiin jokaiselle tilaajalle räätälöityä sisältöä. Boksit saivat somessa huikean vastaanoton!

Syyskun boksista paljastui puhdistustuote, testivoittaja antiperspirantti, hiustenhoitotuote, meikkituotteita sekä Anti Age- kosteusvoide. Käydään kurkkaamssa tarkemmin sisältöä, ehkä löydät sieltä uuden suosikin!

REXONA MAXIMUM PROTECTION ROLL-ON

Rexonan suosittuun Maximum Protection-sarjaan on nyt lanseerattu myös roll-on it (jes!). Sarjan aiempi tuote valittiin boksin suosikkituotteeksi vuonna 2016, ja tilaajien some-arvostelujen perusteella tämäkin tuote nousi Syyskuun boksin hittituotteeksi! Tämä ihmedeodorantti antaa kaksi kertaa tehokkaamaan suojan hikoilua vastaan kuin tavallinen antiperspirantti.  Suosittelemme kokeilemaan tuotteen myös illalla kun hikirauhaset rauhoittavat yöksi. Deodorantti akitvoi heti, kun heräät ja ruumiinlämpösi nousee. Jos ihastuit uuteen Rexonaan löydät sen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 9,50€ / 50 ml.

MANNA KADAR MEIKKITUOTE

Manna Kadarin monitoimituotteet syntyivät, kun Manna ymmärsi naisten kaipaavan helppoja ja nopeakäyttöisiä tuotteita. Manna Kadar on yksi Betteläisten suosikkimerkeistä, ja tästäkin tuotteesta tykkättiin kovasti. Long-Wear Mineral Powder on monikäyttöinen meikkituote, jota voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä. Tuote on helppo kantaa mukana käsilaukussa, ja pelastaa silloin kun kasvot kaipaavat pientä freesausta ja hehkua!  Tuotteen hinta on 21 USD / 3,4g, ja löydät sen  osoitteesta mannakadarcosmetics.com.

MIRACLE HAIR TREATMENT HOITOVOIDE

Tämä täyteläinen ja ravitseva hoitovoide pelastaa kuivat, takertuneet hiusket. Hiuksiin jätettävä Miracle Hair Treatment-  hoitovoide on ravitseva ja täyteläinen hoitovoide, jolla on tehokasta hoitovaikutusta hiuksillesi. Tämä tuote todella kosteuttaa, lisää kiiltoa ja pehemyttä ja ehkäisee hiusten haaroittumista. Lisäksi se suojaa lämpömuotoilun haitoilta ja auringon säteiltä. Oletko jo vakuuttunut? Löydät itsellesi täysikokoisen tuotteen parturi-kampaamoista ympäri maata hintaan 21,90€ / 125 ml.

ZIAJA MISELLIPUHDISTUSGEELI-KUORINTA

Ziajan uusi Acai-berry sarja taklaa modernin ihmisen onglemat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet. Superfood Acai-marjaan pohjautuava misellispuhdistusgeeli-kuorinta poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kostetetuksi.  Tuote sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, jolla on normalisoiva ja ihonhuokosia supistava vaikutus. Sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Löydät 200 ml tuotteen Sokokselta tai Emotionilta (Hakaniemi ja Sello) hintaan 7,90€.

L.A. GIRL PRIMER & LUOMIVÄRI

L.A. Girl inspiroi ihmisiä ilmaisemaan luovuuttaan meikkien kautta! Maailmalla suositun värikosmetiikkasarjan arvot toteutuvat tänäkin päivänä; parasta laatua, ajankohtaisia trendejä ja innovatiivista kauneutta edulliseen hintaan. Pitkäaikaistilaajat saivat joko bestselleriksi kohonneen Prep Primer- pohjustustuotteen tai runsaspigmenttisen EyeLux Mesmerizing – luomiväripaletin. Mattaiset luomivärit levittyvät helposti ja tasaisesti silkkisen koostumuksensa ansiosta. Primerit ja luomivärit ovat saatavilla hintaan 6,90€ /kpl osoitteesta yliopistonapteekki.fi ja oletkaunis.fi.

VICHY LIFTACTIVE COLLAGEN SPECILAIST KOSTEUSVOIDE

Kaikille yli 30-vuotiaille tilaajille lähti ennakkolanseerauksena Vichyn uuden Liftactive Collagen Specialist-tuotteen.  Tämä kasvovoide kompensoi kollageenin puutetta, josta ikääntymisen merkit usein johtuvat.  Tuotteen vaikiutus tulisi tuntua heti lisääntyneenä ihon kimmoisuutena. Pitkäaikaisen käytön jälkeen rypyt ja pigmenttimuutokset vähenevät. Plussaa ihanasta tuoksusta! Tuote on saatavilla apteekeista Lokakuusta alkaen, hintaan 52 € / 50 ml.

AFFECT COSMETICS LUOMIVÄRI

Pitkäaikaistilaajat saivat lahjaksi Affectin helmiäissävyisen luomivärin. Runsaspigmenttinen luomiväri on helppo levittää eikä karise poskille. Luomivärin hinta on 11,40€ ja löydät sen osoitteesta kosmetiikkapuoti.fi.

Mikä oli sinun suosikkituotteesi? 

Terkuin

Fanny/ Bette Box