Syksy on uudistamisen aikaa. Kosmetiikkahyllyt kuhisevat mielenkiintoisia uutuuksia ja houkuttelevia kestosuosikkeja. Mekin kaipasimme vähän uutta, ja päätimme lisätä boxeihin  ripauksen uutta ja yllätyksellisyyttä. Kokosimme teille useita eri boksikokonaisuuksia, joten saatiin jokaiselle tilaajalle räätälöityä sisältöä. Boxit saivat somessa huikean vastaanoton!

Syyskun boxista paljastui puhdistustuote, testivoittaja antiperspirantti, hiustenhoitotuote, meikkituotteita sekä Anti Age- kosteusvoide. Käydään kurkkaamssa tarkemmin sisältöä, ehkä löydät sieltä uuden suosikin!

REXONA MAXIMUM PROTECTION ROLL-ON

Rexonan suosittuun Maximum Protection-sarjaan on nyt lanseerattu myös roll-on (jes!). Sarjan aikaisempi tuote valittiin boxin suosikkituotteeksi vuonna 2016, ja tilaajien some-arvostelujen perusteella tämäkin tuote nousi Syyskuun boxin hittituotteeksi! Tämä ihmedeodorantti antaa kaksi kertaa tehokkaamaan suojan hikoilua vastaan kuin tavallinen antiperspirantti.  Suosittelemme kokeilemaan tuotteen myös illalla kun hikirauhaset rauhoittavat yöksi. Deodorantti aktivoituu heti, kun heräät ja ruumiinlämpösi nousee. Jos ihastuit uuteen Rexonaan yhtä paljon kuin mekin, löydät sen hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista hintaan 9,50€ / 50 ml.

MANNA KADAR MEIKKITUOTE

Manna Kadarin monitoimituotteet syntyivät, kun Manna ymmärsi naisten kaipaavan helppoja ja nopeakäyttöisiä tuotteita. Manna Kadar on yksi Betteläisten suosikkimerkeistä, ja tästäkin tuotteesta tykkättiin kovasti. Long-Wear Mineral Powder on monikäyttöinen meikkituote, jota voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä. Tuote on helppo kantaa mukana käsilaukussa, ja pelastaa silloin kun kasvot kaipaavat pientä freesausta ja hehkua!  Tuotteen hinta on 21 USD / 3,4g, ja löydät sen  osoitteesta mannakadarcosmetics.com.

MIRACLE HAIR TREATMENT HOITOVOIDE

Tämä täyteläinen ja ravitseva hoitovoide pelastaa kuivat, takertuneet hiusket. Hiuksiin jätettävä Miracle Hair Treatment-  hoitovoide on ravitseva ja täyteläinen voide, joka antaa tehokkaan hoitovaikutuksen hiuksillesi. Tämä tuote todella kosteuttaa, lisää kiiltoa ja pehemyttä ja ehkäisee hiusten haaroittumista. Lisäksi se suojaa lämpömuotoilun haitoilta ja auringon säteiltä. Oletko jo vakuuttunut? Löydät itsellesi täysikokoisen tuotteen parturi-kampaamoista ympäri Suomen hintaan 21,90€ / 125 ml.

ZIAJA MISELLIPUHDISTUSGEELI-KUORINTA

Ziajan uusi Acai-berry sarja taklaa modernin ihmisen onglemat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet. Superfood acai-marjaan pohjautuava misellispuhdistusgeeli-kuorinta poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetun tuntuiseksi.  Tuote sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, jolla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Löydät 200 ml tuotteen Sokos -tavaratoaloista tai Emotion -myymälöistä (Hakaniemi ja Sello) hintaan 7,90€.

L.A. GIRL PRIMER & LUOMIVÄRI

L.A. Girl inspiroi ihmisiä ilmaisemaan luovuuttaan meikkien kautta! Maailmalla suositun värikosmetiikkasarjan arvot toteutuvat tänäkin päivänä; parasta laatua, ajankohtaisia trendejä ja innovatiivista kauneutta edulliseen hintaan. Pitkäaikaistilaajat saivat joko bestselleriksi kohonneen Prep Primer- pohjustustuotteen tai runsaspigmenttisen EyeLux Mesmerizing – luomiväripaletin. Mattaiset luomivärit levittyvät helposti ja tasaisesti silkkisen koostumuksensa ansiosta. Primerit ja luomivärit ovat saatavilla hintaan 6,90€ /kpl osoitteesta yliopistonapteekki.fi ja oletkaunis.fi.

VICHY LIFTACTIVE COLLAGEN SPECILAIST KOSTEUSVOIDE

Kaikille yli 30-vuotiaille tilaajille lähetimme ennakkolanseerauksena Vichyn uuden Liftactive Collagen Specialist-tuotteen.  Tämä kasvovoide kompensoi kollageenin puutetta, josta ikääntymisen merkit usein johtuvat.  Tuotteen vaikiutus tulisi tuntua heti lisääntyneenä ihon kimmoisuutena. Pitkäaikaisen käytön jälkeen rypyt ja pigmenttimuutokset vähenevät. Plussaa ihanasta tuoksusta! Tuote on saatavilla apteekeista Lokakuusta alkaen, hintaan 52 € / 50 ml.

AFFECT COSMETICS LUOMIVÄRI

Pitkäaikaistilaajat saivat lahjaksi Affectin helmiäissävyisen luomivärin. Runsaspigmenttinen luomiväri on helppo levittää eikä karise poskille. Luomivärin hinta on 11,40€ ja löydät sen osoitteesta kosmetiikkapuoti.fi.

Mikä oli sinun suosikkituotteesi? 

Terkuin

Fanny/ Bette Box