Olen tilannut Betteä kohta jo vuoden. Jokaisen kuukauden alussa odotan viestiä, että boxini on lähtenyt matkaan. Mutta mikä Bette on tuntunut erityisen hyvältä? Päiväni pelastus tapahtui niinkin hiljattain, kuin tämän vuoden tammikuussa.

Olin TAYS:ssa, synnyttänyt juuri esikoistyttöni. Synnytyksessä kaikki meni pieleen. Makoilin osastolla ja tyttö kaksi kerrosta ylempänä lastenosastolla. Tiesin, että vanhempani olivat tulossa käymään. Pistin äidilleni viestin, voisiko hän hakea boxini pakettiautomaatista ja tuoda sen minulle sairaalaan.

Boxin yllätykset olivat suuri piristys sairaalassa ollessani. Love Beauty and Planetin kuorinta piristi erityisesti: siitä tuli freesi ja hyvä olo. Aiemmasta boxista saatu saman sarjan shampoo oli myös kovassa käytössä.

Nämä pienet kuukausittaiset ylläriboxit piristävät arkea ja on kiva päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin. Minulle mieleenpainuvin oli kuitenkin tammikuun 2019 Bette Box, varmasti olosuhteista johtuen. 🙂

-Mira

Bette-Story on kerran kuussa ilmestyvä tarinasarja, joka nostaa valokeilaan teidät, ihanat betteläiset. Haluatko jakaa tarinasi muiden kanssa? Pidä blogiamme silmällä tai seuraa meitä somessa! Aihe ja osallistumisohjeet julkaistaan kerran kuukaudessa.