Tällä viikolla tassitaan vanhoja, ja lukion toisvuotiset opiskelijat pääsevät juhlimaan heidän kruunaamistaan koulun vanhimmiksi oppilaiksi. Vanhat ovat yhtä pukuloistoa ja upeiden meikkien ja kampausten juhlaa, sekä ainutkertainen kokemus monelle. Kokosimme listan asioista, joita sinun olisi hyvä varata mukaan prinsessapäivääsi varten, jotta pystyt nauttimaan siitä täysin rinnoin.

  1. Hiuspinnit – Kampauksesta saattaa irrota hiussuortuvia, kun pukeudut ja tanssit.
  2. Minihiuslakka – Suihkauttele leijailevia hiussuortuvia takaisin kampaukseen.
  3. Läpinäkyvä kynsilakka – Pelastaa sukkahousujen silmäpaolta.
  4. Deodorantti – Haluathan olla fresh tanssien jälkeenkin!
  5. Rakkolaastarit –  Joudut seisomaan ja tanssimaan koko päivän, joten uudet ja ihanat korkokengät saattavat alkaa hiertää ikävästi.
  6. Puhdistuspyyhkeitä – Näillä pelastat tilanteen, kun tanssikaverin kädet hikoilevat, meikki kaipaa korjausta tai haluat raikastaa oloasi.
  7. Hakaneuloja – Vanhojen mekoissa on usein pitkät ja liehuvat helmat, eikä ikinä voi tietää mitä voi tapahtua. Mekko ei ehkä kestäkään tanssimista ja pyöritystä, tai joku astuu helmallesi, jolloin ompeleet saattavat pettää ja kangaskerrokset lähtevät purkautumaan mekostasi. Hakaneulat ovat helpoin ensiapu mekkokatastrofiin.
  8. Huulikiilto/-puna – Kun huulet ovat huolitellut, koko lookkisi on siisti, vaikka tanssiessa tulisikin kuuma.
  9. Pillejä – Pillit kuulostavat ehkä hieman hassulta tämän listan joukossa, mutta jos haluat säästellä huulimeikkiäsi päivän aikana, kannattaa harkita parin pillin nappaamista matkaan. Tulet todennäköisesti juomaan päivän aikana useampaan otteeseen, ja pillien avulla voit välttää huulipunaasi sotkeutumasta juomapulloihin ja laseihin.
  10. Ripsiliimaa – Jos meikkiisi kuuluu irtoripset, on ripsiliima ehdoton lisä laukkuun. Ripsinauhat lähtevät helposti irtoilemaan ulko- ja sisänurkista, sekä ne saattavat alkaa tuntumaan epämukavilta etenkin, jos meikki on kasvoillasi pitkän aikaa tai hikoilet.