Kulmakarvojen meikkaaminen on meikin kulmakivi, kun haluat kehystää ja piristää kasvojasi. Kulmia voidaan meikata monin eri tavoin riippuen halutusta lopputuloksesta ja tietysti kulmakarvojen lähtötilanteesta – kaikki tekniikat eivät aina sovi kaikille. Jotta arkimeikin tekeminen sujuisi mahdollisimman vähällä vaivalla, keräsimme vinkkejä, joilla meikkaat kulmat nopeasti. Katso nopeat videot erilaisten kulmakarvojen meikkaamiseen alta.

1.Luonnolliset kulmat kulmakynällä

Luonnollisten kulmien meikkaamiseen tarvitset kulmakynän ja kulmaharjan. Tämä tekniikka sopii aloittelijoille ja jos kulmakarvasi kaipaavat pientä lisäpotkua. Kiinnitä kulmakynä lopuksi kulmageelillä.

2.Vahvat kulmat kulmakynällä

Kun haluat kulmiisi vahvemman värin, valitse astetta tummempi kulmakynä ja kerrosta väriä voimakkaammin pienin vedoin. Käyttämällä kahta eriväristä kulmakynää saat aikaan luonnollisemma lopputuloksen. Kiinnitä lopuksi irtopuuterilla ja harjaa kulmaharjalla.

3.Kulmien meikkaaminen, kun sinulla ei ole omia kulmakarvoja

Värillinen kulmavaha sopii kaikille ja pysyy iholla hyvin koko päivän. Kulmavahalla värin intensiivisyyttä voi säädellä kerrostamalla. Tuotteella voit tehdä luonnollisia ja vahvoja kulmameikkejä. Jos omat kulmakarvat eivät kasva, käytä aikaa muodon sommitteluun, jotta lopputulos on luonnollinen. Parhaan lopputuloksen saa, kun kulmavärillä vetää kevyitä lyhyitä vetoja kulmakarvan luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Kulmavahvasiveltimeen kannattaa panostaa!

4.Mitä vähemmän omaa pohjaa, sitä enemmän kerrostusta

Jos sinulla ei kasva omia kulmakarvoja, luonnollinen lopputulos vaatii kerrostamista. Kokeile yhdistää erilaisia tuotteita: aloita kulmakynällä, tummenna lisää kulmavahalla ja viimeistele puuterisella kulmavärillä.  Muista pienet vedot! Jos kulmien meikkaaminen tuntuu ylitsepääsemättömältä, kannattaa tutustua kulmien kestopigmentointiin, jolla saat kestävät, mutta luonnolliset kulmat.

5.Kulmien kevyt muotoilu kulmavahalla

Valitse kulmasävy, joka on lähellä luonnollista kulmien ja hiusten väriä. Rajaa kulmat värillisellä vahalla ja täytä aukot pienillä vedoilla. Harjaa lopuksi kulmaharjalla kevyin vedoin. Jos haluat tarkan lopputuloksen, rajaa kulmien ulkoreunat peiteaineella ja häivytä. Lisää kulmageeliä, joka kiinnittää meikin ja pitää omat kulmakarvat paikoillaan.