Syyskuun Bette Boxista löytynyt Lumene Nordic Chic Soft-Matte -puuteri kiinnittää ja viimeistelee meikkipohjan. Satiinisen pehmeän mattapinnan jättävä puuteri sopii täydellisesti myös trendikkään ”no foundation” -meikin luomiseen, sillä se jättää iholle luonnollisen kauniin lopputuloksen.

”No foundation” -meikkilook Lumene Nordic Chic -tuotteilla

”No foundation” -meikkipohjan avain on jättää meikkivoide välistä – kuten nimestäkin voi päätellä. Tällöin pohjasta tulee kevyen kuulas ilman raskasta, maskimaista meikkivoidekerrosta. Meikkipohjaa ei kuitenkaan jätetä täysin paljaaksi, vaan illuusio virheettömästä ihosta luodaan muiden tuotteiden avulla. Lue alta vinkit, miten saat luotua virheettömän meikkipohjan ilman meikkivoidetta! Osallistu myös Lumene-tuotepaketin arvontaan postauksen lopussa 🙂

”No foundation” -pohjameikki sopii myös osaksi ”no makeup” -meikkilookkia, jonka tarkoituksena on piilottaa ihon virheet ja korostaa parhaita puolia näyttäen kuitenkin siltä, että meikkiä ei olisi käytetty ollenkaan.

Lumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaaliLumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaali

1. Pohja on kaiken A ja O

Kuten kaikessa meikissä, myös ”no foundation” -meikissä panostaminen kunnon pohjustukseen kannattaa. Jotta pohja näyttäisi mahdollisimman virheettömältä ilman meikkivoidetta, kannattaa pohjustajaksi valita ihohuokosia häivyttävä ja ihoa tasoittava meikinpohjustustuote. Mattapinnan jättävä Lumene Nordic Chic Mattifying & Pore Smoothing Primer tasoittaa ihon pintaa ja saa ihon näyttämään ”blurratulta” sekä ehkäisee ihon kiiltelyä päivän mittaa. Jos sinulla on kuiva iho, voi pohjustajaa levittää vain T-alueelle, jossa laajentuneita ihohuokosia esiintyy.

Lumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaaliLumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaali

2. Piilota ihon virheet peiteaineella

Meikkivoiteen tarkoitus on yleensä tasoittaa ihon sävyä eikä peittää ihon virheitä kokonaisuudessaan. Tätä varten on peiteaine, jota yleensä käytetään myös meikkivoiteen kanssa, koska harva meikkivoidekaan peittää ihan kaikkea. Tummat silmänaluset ja näppylät voi kuitenkin peittää peiteaineella myös silloin, kun ei halua käyttää meikkivoidetta, jolloin lopputulos säilyy raikkaana mutta iho näyttää silti virheettömältä. Silmänalusten peittoon tarkoitettu Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer sopii myös näppylöiden ja muiden ihon virheiden peittoon. Näppylöiden peittoon kannattaa käyttää tekniikkaa, jossa peiteainetta levitetään hyvin pieni määrä suoraan näppylän päälle ja häivytetään vain reunat pienellä ja kapealla rajaussiveltimellä, jolloin peitettävän alueen keskikohdan peittävyys säilyy. Silmien alle peiteväriä voi levittää joko sormin tai siveltimen avulla.

Lumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaaliLumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaali

3. Korosta kasvojen korkeimpia kohtia

Jotta pohjasta ei tulisi liian mattainen, palauta kasvoille kuulautta lisäämällä valokynää kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuten kulmakuulle, poskipäille, amorinkaarelle ja nenänvarteen. Valokynää voi lisätä myös silmien alle kolmiomaiseen muotoon tuomaan valoa kasvojen keskiosaan. Lumene Nordic Chic Highlighter -valokynän valoa heijastava koostumus tuo iholle välittömästi luonnollista hehkua ja kuulautta.

Lumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaaliLumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaali

4. Viimeistele meikkipohja puuterilla

Meikkivoiteettoman pohjameikin viimeistelyyn kannattaa käyttää puuteria, jossa on mukana myös hieman sävyä. Kevyt puuterihuntu kasvoilla tasoittaa ihon sävyä ja jättää kasvot mattapintaisiksi – vältä kuitenkin kohtia, joihin lisäsit valokynää, jotta hehku säilyy iholla. Jos iho on kuiva, voi puuteria lisätä kevyesti vain T-alueelle. Levitykseen voi käyttää joko vippaa tai sivellintä, vipalla saa peittävämmän lopputuloksen ja siveltimellä kevyemmän. Lumene Nordic Chic Soft-Matte -puuteri jättää kasvot samettisen mattapintaisiksi ja tarjoaa myös hieman lisäpeittoa. Vinkki! Jos sait boxista liian tumman sävyn, puuteria voi käyttää myös kevyisiin varjostuksiin tai aurinkopuuterina 🙂

Lumene Nordic Chic no foundation meikkitutoriaali

5. Lisää poskipunaa, kulmakynää ja ripaus ripsiväriä

Lopuksi viimeistele muu meikki lisäämällä sipaus poskipunaa, hieman ripsiväriä ja täyttämällä kulmakarvojen aukot kulmakynällä. Luonnollisen näköinen ”no makeup” -meikki on valmis!

Lumene Nordic Chic tuotepaketti arvonta

*** ARVONTA ***

Käytätkö yleensä meikkivoidetta arkimeikissäsi? Kommentoi vastauksesi tämän postauksen alle, niin olet mukana Lumene-tuotepaketin arvonnassa! Palkintoja arvotaan yhteensä 3 kpl ja osallistumisaikaa on sunnuntaihin 8.10. saakka. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saamme voittajiin yhteyden. Paljon onnea arvontaan! 🙂

Arvonta on päättynyt! Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkejä Julia, Rosa ja Elena. Paljon onnea voittajille, olemme teihin yhteydessä sähköpostilla! 🙂