Kesäkuun boxista löytyi hurmaavan tuoksuinen tehopakkaus hiusten raikastamiseen nimittäin Batiste Blush -kuivashampoo, joka on myös yhteistyöbloggaajamme Nella Törnroosin suosikkituote. Pidemmittä puheitta annan vuoron ihanan aurinkoiselle Nellalle. 🙂

”Heippa hei kaikki Livboxaajat! Kiva olla pitkästä aikaa kirjoittelemassa teille ja vieläpä omasta pitkäaikaisesta suosikkituotteestani. Saatan olla monelle teistä vielä vieras naama, joten tässä ensin lyhyt esittely itsestäni. Olen 22-vuotias nuori nainen ja kauneusvloggaaja kun olen, niin ei varmasti ole yllätys, että rakastan kaikkea kauneuteen liittyvää, mutta erityisesti hiuksien ja meikkien kanssa leikkimistä. Aloitin omien meikki- ja hiusleikkieni videokuvaamisen ja lataamisen Youtube-kanavalleni tasan 3 vuotta sitten. Reilun vuoden myöhemmin aloitin myös bloggaamisen. Suosituimpia videoitani ovat aina olleet erilaiset kampaustutoriaalit ja halutessasi pääset tutustumaan niihin Youtube-kanavallani Nella Törnroos.

Livbox suosikki Batiste 4

Mutta nyt itse asiaan! 🙂 Kesäkuun Livboxista löytyi siis pitkäaikainen suosikkituotteeni Batiste Blush -kuivashampoo. Jos minun pitäisi valita yksi ainoa hiustenmuotoilutuote koko loppuelämäkseni, sen täytyisi olla kuivashampoo. Käytän kuivashampoota miltein päivittäin, ja aina hieman eri tarkoituksiin. Kiireisinä aamuina saatan huomata, että tukka kaipaakin pesua, mutta aikaa ei riitä hiusten pesuun sekä kuivaamiseen. Suihkutan vain hieman kuivashampoota tyviin ja jätän hiukseni joko auki tai heitän huolettomalle nutturalle ja tukkakriisi on ratkaistu alle 5 minuutissa.

Livbox suosikki Batiste

Olen käyttänyt Batisten kuivashampoita jo useamman vuoden. Batistella on laaja valikoima erilaisia kuivashampoita eri tarpeisiin. Suosikkejani ovat sarjan tavalliset kuivashampoot kaikissa eri tuoksuissa, mutta erityisesti Blush sekä Tropical ovat jo pitkään olleet suosikkejani. Monet kuivashampoot tuovat hiukseen jämäkkää rakennetta ja pitoa, mikä ei minun mielestäni aina tunnu tai näytä kivalta, jos haluan pitää hiukseni auki. Batisten tavalliset kuivashampoot ovat ihanan kevyitä ja raikkaita, mutta silti imevät ylimääräisen rasvan tyvestä tehokkaasti. Saan hiuksiini pientä nostetta, mutta koska hiukseni silti liikkuvat ja käyttäytyvät puhtaan hiuksen kaltaisesti, voin halutessani jättää hiukseni auki. Kun haluan tupeerausten ja muiden kampausten pohjalle vahvempaa pitoa, Batistelta löytyy jopa kaksi eri tuuheuttavaa tuotetta tähänkin tarpeeseen.

Livbox suosikki Batiste 6

Etenkin kesäisin kun hiukseni rasvoittuvat nopeammin, Batisten kuivashampoot kuuluvat jokaisen käsilaukkuni sekä treenikassini vakio sisältöön. Kuten jo aiemmin mainitsin, kuivashampoolla saa korjattua pahimmankin tukkakriisin ja tästä syystä en lähde kotoa mihinkään ilman Batisten pulloa. Käytän kuivashampoota paljon myös kampausten pohjalla saadakseni hiuksiini tuuheutta tai lettikampauksia tehdessä saadakseni hiuksiin rakennetta. Etenkin suomalainen hiuslaatu on usein todella liukas, jonka letittäminen voi olla hieman haastavaa, sillä letit purkautuvat hyvin nopeasti. Kun suihkautan kuivashampoota koko hiusten pituuteen ennen letittämistä, hiuksesta tulee “karheampi”, jolloin letti myös pysyy kasassa koko päivän.

Livbox suosikki Batiste 5

Olettekos jo ehtineet testailemaan kesäkuun Livboxissa tullutta Batisten Blush kuivashampoota? Mitäs olette tykänneet siitä? 🙂

-Nella

P.S Tein hetki sitten omaan blogiini ja Youtube-kanavalleni videotutoriaalin, jossa näytän kolme erilaista kesäkampausta käyttäen apunani Batisten kuivashampoita. Toivon, että tästä videosta olisi teille hyötyä ja se inspiroisi teitä kokeilemaan erilaisia kampauksia käyttäen apunanne kesäkuun boxissa tullutta Batisten kuivashampoota. 🙂 ”

Kurkkaa kampaukset Nellan videolta:

Haluaisitko päästä testaamaan kaikkia Batiste-ihanuuksia – nyt on hetkesi! Runoile kesäruno, jonka inspiraationa on hiukset tai jokin Batisten tuotteista. 😀 Runo voi olla haiku, joiku, ajatuksen virta tai riimitelty värssy. Ole oman elämäsi Eino Leino ja osallistut kuvan tuotepaketin arvontaan! Arvomme yhden tuotepaketin (arvo 39,50 €). Arvonta päättyy 19.6.2016, onnea arvontaan!

Batiste raikkaat_hiukset_jokapäivä_livbox

Aurinkoa!!!

-Sofia