Näillä kynsillä kruunaat festarilookkisi!

Kun kevään ja kesän festarit lähestyvät, on aika miettiä lookia, jolla voi säväyttää! Instagramissa jaetaan paljon erilaisia vinkkejä kevään kynsitrendeistä.

Valitse näistä esimerkeistä oma suosikkisi!

1. Koristele jokainen kynsi erilaisella ja persoonaasi vastaavalla tyylillä.

Popsugar.com

2. Kun olet luonut värikkään taustan kynsilakalla, odota sen kuivumista ja piirrä mustalla kynsilakalla ihmiset, käyttäen apuna esimerkiksi hammastikkua tai eyelineria. Lopuksi viimeistele ja suojaa taideteoksesi läpinäkyvällä kynsilakalla.

Popsugar.com

3. Levitä taustavärin lakat ja tee viivat hammastikulla keskeltä ulospäin. Kirjoita teksti mustalla eyelinerilla tai kynsilakalla, käyttäen hammastikkua apuna. Viimeistele kokonaisuus kerroksella läpinäkyvää kynsilakkaa.

Popsugar.com

4. Kukkakynnet kruunaavat kevät-lookkisi. Lisää kynsiin dramaattisuutta, käyttämällä mustaa tai muuta tummaa pohjaväriä.

Popsugar.com

5. Luo kynsiisi nämä ihastuttavat hedelmät. Se on yllättävän helppoa.

Popsugar.com

6. Voit lisätä kynsiisi väripilkahduksen tekemällä jokaiseen kynteen pienen värikkään kolmion. Lakkaa kynnet ensin sen värisiksi kuin haluat kolmion olevan ja anna kuivua hyvin. Leikkaa sitten teipistä kolmion muotoinen pala ja laita se keskelle kynttä. Lakkaa loput kynnestä haluamasi värillä. Lakkaa lopuksi koko kynsi läpinäkyvällä kynsilakalla.

Popsugar.com

7. Yksinkertainen voi olla joskus paras vaihtoehto! Kirjoita haluamasi värisen kynsilakan päälle lempilaulusi sanat, käyttämällä eyelineria tai mustaa kynsilakkaa hammastikun avulla.

Popsugar.com

8. Usko pois! Sinulla ei voi olla liikaa kukkakuosia festareilla, joten anna kynsiesi kukoistaa rohkeasti.

Popsugar.com

9. Voit luoda kynsiisi kontrastia, käyttämällä erilaisia vastavärejä.

Popsugar.com

10. Tämä yksinkertainen lakkaus on varma huomionkiinnittäjä. Lakkaa pohjalle ihon väristä lakkaa ja anna kuivua hyvin. Valitse jokin räväkkä väri ja rajaa sillä kyntesi ulkorajat sekä sisäkaari.

Popsugar.com

Lähde: popsugar.com