Ihoa voi hoitaa monin eri tavoin. Ihonhoitorutiineja on varmasti yhtä paljon erilaisia kuin on ihonpuhdistajiakin. Yleisimmät tuotteet, joita ihonpuhdistamiseen käytetään on silmämeikin puhdistusaine, meikinpuhdistuaine sekä kasvovesi. Ihon puhdistaminen on ehdottoman tärkeää ihon kunnon, hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Sopivat ihonhoitotuotteet löytää oikestaan vain kokeilemalla, sillä jokaisen iho on yksilöllinen. Aina edes tuotteet ihotyypin mukaan eivät ole sopivia.

Reddit.com-sivuston käyttäjä mollsballsss julkaisi postauksen, jossa hän kertoo iho-ongelmistaan. Tai oikeastaan hän kertoo kuinka sai kuivan akneihon hoidettua terveeksi. Kuvilla hän näyttää ihon muutoksen vaihdettuaan ihonpuhdistusrutiiniinsa yhden tuotteen. Hän puhdistaa tätä nykyä kasvonsa vain misellivedellä, joka on parantanut vaikeista iho-ongelmista kärsineen nuoren naisen ihon kuntoa uskomattomasti jo puolen vuoden käytön jälkeen.

Katso ennen ja jälkeen kuvat akneihon paranemisesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mollsballsss-nimimerkillä kirjoittava nainen kertoo, että hän löysi idean kasvojen puhdistamiseen misellivedellä netin keskustelupalstalta. Hän on käyttänyt aknen hoitoon elämänsä aikana kaksi vahvaa lääkekuuria, joiden jälkeen iho on ollut todella huonossa kunnossa. Hän kertoo, ettei hän ole käyttänyt kasvosaippuaa kasvoilleensa 6 kuukauteen ja ihon kunto on parantunut huomattavasti! Vaikka hänelle vielä välillä tulee näppyjä, hän on tällä ihonhoitorutiinilla saanut aknen kuriin.

Kasvojen ja meikin puhdistus ilman puhdistusainetta saattaa kuulostaa hurjalta, mutta misellivesi toimii hyvin meikin puhdistamiseen. Misellivesi ei kuivata ihoa sillä, se ei sisällä ihoa kuivattavia sulfaatteja. Miselliveden käyttöä helpottaa se, ettei tuotetta tarvitse erikseen huuhtoa iholta pois. Lisää misellivettä pumpulille, pyyhi kasvot ja olet valmis!

Helppo ihonhoitorutiini misellivedellä

Aamulla: Kasvojen kevyt huuhtelu lämpimällä vedellä suihkun yhteydessä. Kasvojen kosteutus.

Illalla:  Meikin poisto Garnierin misellivedellä. Kevyt kasvojen huuhtelu lämpimällä vedellä. Kosteutus.