Uusi Fitbox lupaa laatikon täydeltä treeni-inspiraatiota. Pystyykö se auttamaan kaltaistani satunnaistreenaajaa, joka usein valitsee sohvan salin sijasta? Päätin ottaa tuotteet tositestiin ja viettää treenipäivän yhdessä Fitboxin kanssa.

Mitä boksista paljastui? Kuinka selvisin treenipäivästä niiden avulla?

Aamulla vauhtiin Warrior Coffeen ja Invisibobblen tuella

Kun herään aamulla, tavoite on selkeä: nyt on päästävä vauhtiin, ja äkkiä! En yleensä treenaa aamuisin, joten olen tosiavun tarpeessa. Päätän aloittaa päivän Warrior Coffeen pikakahvilla. Paljon puhuttanut voikahvi lataa amukahvin täyteen energiaa ja antaa peruskahvia tehokkaamman startin päivälle. Lisäksi se pitää olon kylläisenä, jos aamiainen jää välistä. Warriorin versio on pehmeän vaniljainen ja sulaa suuhun.

Kahvin antamin voimin olen valmis treenipäivään. Mutta ensin on laittauduttava salikuntoon! Tähän nappasin avuksi Invisibobblen innovatiiviset hiusklipsit. Pinnien käyttö vaatii hieman harjoitusta, mutta niiden avulla saan hiussuortuvat pois kasvoiltani ennen salille lähtöä.

Treeneihin mukaan Eevsku Training -pullo ja Pure Jumping Rope -hyppynaru

Aamulla ei yleensä ole hurjasti aikaa treenailla, joten päätin ottaa testiin Eevskun kehittämän pikatreenin. Treenin ei mene kuin 15 minuuttia, ja ohjeet löytyvät Fitboxin menukortilta. Kurkkaa omaltasi, miten se onnistuu!

Nostattelin sykettä liikkeiden välissä boksissa tulleella Pure Jumping Rope -hyppynarulla. Janon iskiessä tartuin Eevsku Training -juomapulloon, joka piti veden jääkylmänä koko salikäynnin ajan.

Herbinan Misellivesi ja ikoo infusionsin dry shampoo foam pitävät olon raikkaana

Yksi syy, minkä takia en treenaa aamuisin: en halua saapua töihin epäsiistin näköisenä. Onneksi tähänkin on keksitty ratkaisu! Fitboxista löytyi Herbinan kasvovesi ja ikoo infusionsin kuivashampoo, joita käytän heti treenaamisen jälkeen. Kasvovesi on ihanan raikasta ja puhdistaa hien iholta. Upean tuoksuinen kuivashampoo auttaa taas muotoilemaan ja raikastamaan hiukset toimistokuosiin.

PULS Nutrition Cocoshake antaa uutta puhtia

Iltapäivällä väsymys alkaa iskeä, mutta vielä ei ole aika nuukahtaa: olen luvannut lenkkeillä kaverin kanssa töiden jälkeen! Jotta selättäisin energiavajeen, juon PULS Nutrition Cocoshake -proteiinijuoman. Oma juomani yllättää trooppisella ananaksen maulla, mutta on herkullista ja tepsii. Reippailen kaverin kanssa ympäri Töölönlahtea hyvin fiiliksin.

Ilta rauhoittuu Yogi tean avulla

Ilalla saan vihdoin istua sohvalle ja ihastella kaikkea sitä, mitä päivän aikana sain aikaan. Täydellinen päätös odottaa vielä Fitboxissa: se on Yogi Tean Stomach Ease -tee, joka lupaa tukea ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia. Teessä on hauska fenkolin, piparmintun ja korianterin maku. Ripaus kardemummaa ja inkivääriä antavat ihanasti potkua teehetkeen, jota vietän TV:n ääressä.

Oma Fitbox-päiväni oli menestys. Tämä ei kuitenkaan ole vielä tässä! Jotta pääsisin jyvälle treenaamisesta, on sali valittava sohvan sijasta useampana päivänä. Onneksi Fitbox toi arsenaaliin tuotteita, joiden avulla valinta ei tunnu enää niin vaikealta.

Miten Fitbox on inspiroinut sinua? Mikä oli lempparituotteesi boksissa?

Psst! Mikäli Fitbox ei ole vielä tippunut postilaatikkoon, ei hätää! Ehdit vielä tilaamaan oman treeni-inspiraation osoitteesta bettefitbox.fi! Seuraava Fitbox ilmestyy tänä syksynä.