Kesäinen tervehdys lomailijat ja lomaa odottavat livboxaajat! Kesäkuun boxeihin pakattiin uutuustuote uudelta yhteistyökumppaniltamme essenceltä. Forbidden Volume -ripsiväri löysikin heti tiensä meikkipussiini, sillä tuote vakuutti minut heti ensivedosta alkaen. Usein uudet ripsarituttavuudet vaativat käyttöön totuttelua, mutta tämäpäs ei! Tuote herätti myös kiinostuksen päästä kokeilemaan merkin muitakin tuotteita.

Lahjakas pääyhteistyöbloggajamme Glitz & Glam -blogin Minna loihti kauniin juhlameikin, joka sopii vaikka morsiammelle, sillä loputulos on raikas kuin kesäinen aamukaste. Meikki on muuten kokonaan toteutettu essencen tuotteilla!

”Hei kaikille ja oikein mahtavaa alkanutta kesää! Glitz & Glamin Minna täällä taas ”äänessä”. Tein pitkästä aikaa meikkitutoriaalin tänne LivBoxin blogiin. LivBoxin tytöt antoivat minulle teemaksi häämeikin.

LBmeikki1

Häämeikissä on tiettyjä elementtejä, mutta mitään yhtä ja ainutta häämeikkiä ei ole olemassa. Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen ja persoonaan sopiva. Lähdin tekemään tätä meikkitutoriaalia sillä ajatuksella, että siinä olisi häämeikin elementtejä ja sopisi kaikenikäisille. Moni morsian kuitenkin menee hääpäivänään ammattilaiselle meikattavaksi, joten tämä on enemmänkin kaikenikäisille sopiva juhlameikki vaikka häihin. Tällä kertaa jätin kaikista hohtavimmat tuotteet väliin ja lähdin kehittämään meikkiä mattaisilla ja kevyesti hehkuvilla tuotteilla. Värimaailmaan käytin maanläheisiä ja luonnollisia sävyjä.

LBmeikki2

Tutoriaalissa käytän Essencen tuotteita, koska kesäkuun LivBoxista saimme Essencen Forbidden Volume -maskaran. Tämä on ollut äärimmäisen mielenkiintoista, sillä Essencen tuotteet eivät ole olleet ennestään tuttuja, mutta paljon blogini lukijat ovat minulle tuotteita kehuneet. Oli kiintoisaa päästä tutustumaan tähän paljon kehuttuun edulliseen kosmetiikkamerkkiin.

LBmeikki3

Levitä meikinpohjustaja halutessasi. Niitä löytyy aina kosteuttavista heleyttäviin ja mattaavista ihohuokosia häivyttäviin. Valitse pohjustaja tarpeidesi mukaan.

Levitä meikkivoide kasvoillesi. Minä suosin levitykseen kosteana käytettäviä Beautyblender -meikkisieniä tai meikkivoidesivellintä.

LBmeikki4

Peitä tarvittaessa tummat silmänaluset ja muut ihovirheet peiteaineella. Muista myös nenänpielet, jotka hyvin herkästi alkavat punoittamaan.

LBmeikki5

Puuteroi kasvot. Käyttämällä puuterisivellintä, saat kevyemmän puuteroinnin, eikä kasvot näytä ”tukkoon” puuteroiduilta. Jos sinulla on todella rasvoittuva iho, niin suosittelen vipalla puuterointia.

LBmeikki6

Ehosta kulmat ensin kevyesti kulmakynällä tai jollakin kulmavärillä, kuten puuterisella tai geelimäisellä. Jos haluat luoda luonnolliset kulmat, niin vältä piirtämistä. Määrittele kulmien reunat ja värittele karvojen suunnan mukaisesti.

LBmeikki7

Harjaa lopuksi kulmamaskaraa kulmiisi. Saat karvoihin tuuheutta, selkeyttä ja ne ovat ryhdikkäämmät.

LBmeikki8

Taputtele silmämeikinpohjustaja koko silmäluomellesi. Tee mustalla kajalilla tai voidemaisella luomivärillä rajaus yläluomelle. Rajauksen ei tarvitse olla huoliteltu tai siisti.

Häivytä rajausta sormella tai siveltimellä.

Tee alaluomelle rajaus iiriksen reunaan asti ja häivyttele samalla tavalla, kuin yläluomellakin.

Levitä taupen sävyistä luomiväriä häivytellyn rajauksen päälle, sekä liikkuvalle luomelle, luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle.

LBmeikki9

Ota ihosi sävyistä luomiväriä häivytyssiveltimeen ja häivytä reunaa luomivaon ja kulmaluun välisellä alueella.

Korosta kulmaluuta vaalealla luomivärillä ja tuo valoa silmien sisänurkkaan.

Ota kajalia viistopäiseen siveltimeen. Pehmeä kajal tai voidemainen luomiväri tarttuu hyvin siveltimeen.

Tee haluamasi tyylinen rajaus yläluomelle ja rajaa hieman alaluomen ripsityveä. Jos haluat skarpin rajauksen, älä enää häivyttele. Jos pidät utuisemmasta rajauksesta, häivytä rajausta varovasti siveltimen avulla.

LBmeikki10

Lisää maskara. Jos haluat, niin voit lisätä ripsitupsuja, ulkonurkkaripset tai kunnon tekoripset. Käytä vedenkestävää maskaraa, jos olet juhlissa helposti herkistyvä.

LBmeikki11

Jos haluat intensiivisemmän katseen ja kirkkautta silmiin, tee alaluomen sisärajaus mustalla tai tummalla kajalilla. Jos haluat aavistuksen suurentaa silmiäsi, niin rajaa alaluomi vaalealla kajalilla.

LBmeikki12

Hieman utuinen silmämeikki on valmis.

LBmeikki13

Muotoile kasvojasi kevyesti aurinkopuuterilla. Olen tehnyt omassa blogissani tutoriaalin, jossa näytän miten aurinkopuuteria voidaan käyttää. Aurinkopuuteritutoriaalin löydät täältä.

Essencen Mosaic Blush -poskipunat ovat kauniin sävyisiä ja heleyttäviä. Valitse joku raikas ja kepeä sävy, kuten persikkainen tai pinkki.

Hymyile peilikuvallesi, niin löydät poskipääsi, jolle sijoitetaan poskipuna. Oletettavasti olet hymyssä suin kesäjuhlissa. Häivytä poskipuna hieman yläviistoon korvaasi kohti.

Sitten kasvojen korostukset. Käytän tässä tutoriaalissa samettista the Velvets -luomiväriä, jota käytin myös silmämeikin korostuksiin. Koostumus ei ole voimakkaan kimaltava, mutta kuitenkin valoa heijastava.

LBmeikki14

Korostuksia voidaan tehdä erilaisia. Tähän meikkiin käytin pistemäisempiä korostuksia. Tein kuvaan alueet joille levitin vaaleaa luomiväriä. Kasvoista ei tule kiiltävät, eikä kimaltavat, vaan luonnollisen kuulas ja hehkuva.

LBmeikki15

Lisää lopuksi huulipuna. Kuultopuna on kaikista huolettomin vaihtoehto huulipunissa. Jos kaipaat luonnollisuutta ja helppoutta huulimeikkiin, jätä huulet rajaamatta ja sipaise niille jotain kauniin punaista kuultopunaa.

LBmeikki16

Meikki on valmis! Meikki ei kimalla, eikä säihky, mutta se on silti hehkuva ja heleä. Häämeikkiin usein haetaan nuorekasta hehkua ja raikkautta. Silmämeikistä halutaan tummahko, mutta ei sitten liian tummaa. Näin minulle morsiamet usein kuvailevat toivettaan. Jokaisellahan on oma rajansa sille liian tummalle. Näitä tämän meikin elementtejä suositaan myös vieraiden juhlameikissä.

LBmeikki17

Vielä loppuun meikissä käyttämäni Essencen tuotteet:

Kasvot

stay all day 16h long-lasting make-up, 20 soft nude
stay all day 16h long-lasting concealer, 10 natural beige
all about matt! fixing compact powder (transparent)
sun club shimmer bronzing powder, lighter skin
mosaic blush, 20 all you need is pink

Kulmat

eyebrow gel, 01 brown
make me brow eyebrow mascara, 03 soft browny brows

Silmät

I love stage eyeshadow base
2in1 eyeshadow & liner waterproof, 04 black to the routes
the velvets eyeshadow, 01 fluffy clouds
the velvets eyeshadow, 02 almost peachy!
the velvets eyeshadow, 05 taupe secret

Huulet

sheer & shine lipstick, 10 glamour queen

Miten tuttu Essence teille on? Minä sain tässä kivasti otantaa merkistä, kun testailin tutoriaalia varten saatuja tuotteita. Essencen hinta-laatusuhde on aika huikea ja silti tuotteet ovat hauskoja ja kiinnostavia.

Oikein mukavaa kesäkuuta ja ihania kesäjuhlia kaikille! Palaamisiin ensi kuussa!

Toivottelee,

Glitz & Glamin Minna”

essence_livbox

Minna antoi taas roppakaupalla hyviä vinkkejä raikkaan juhlameikin tekoon. Ja vaikka omaan postilaatikkoon ei ole vielä tupsahtanut yhtään kutsuä häihin, taidan kokeilla kyseistä meikkiä vaikka juhannusjuhliin. 🙂 Täytyy (huom. täytyy ;D) vain käydä asioimassa essencen meikkihyllyillä..

Sitten onkin arvonnan aika! Tällä kertaa arvomme essence-tuotepaketin, joka sisältää 20 (!) yllärimeikkituotetta! Aikamoista, eikö? Kerro, mikä essencen tuotteissa on parasta, ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 19.6.2016. Onnea arvontaan!

-Sofia