Nenän alueen meikkaaminen vaatii hieman lisähuomioita, jotta meikki ei pääse karkaamaan nenältä päivän aikana

Meikkivoide: tuote, jota ilman ei voi elää. Epätasainen pysyvyys kuitenkin koettelee hermoja. Jos sinulla on rasvainen iho, sinulle on varmasti tuttua, kuinka meikki lähtee liikkumaan nenältäsi ja nenänpielistäsi päivän aikana. Tai jos käytät silmälaseja, meikki tarttuu helposti kehyksiin, jotka jättävät myös ikävät painaumat nenällesi.

Katso alta video, jolla australialainen meikkitaiteilija Nikkia Joy jakaa helpon kikan, jonka avulla hän saa meikkivoiteen pysymään nenällään koko päivän.

Näin saat meikkivoiteen pysymään nenälläsi:

-Levitä normaalisti käyttämääsi pohjustusvoidetta kasvoillesi, mutta jättämään lisäämättä sitä nenällesi ja nenänpieliisi. Sen sijaan, lisää nenällesi pitkäkestoisuuta edistävää luomivärin pohjustusvoidetta, joka sopii ihonsävyysi. Pidä huoli, että levität sitä vain ohuen kerroksen, sillä liika pohjustus voi aiheuttaa päinvastaisen lopputuloksen.

-Jos sinulla on laajentuneita ihohuokosia nenälläsi, voit luomivärin pohjustusvoiteen päälle lisätä vielä huokosia häivyttävää pohjustusvoidetta. Jos haluat, voit myös suihkauttaa kasvoillesi kiinnityssuihketta ennen meikkivoiteen levittämistä maksimoidaksesi pysyvyyden.

-Levitä meikkivoide ihollesi normaalisti. Nenän kohdalla ole kuitenkin tarkka, taputtele meikkivoidetta vain ohuelti ja varmista, että et vedä meikkivoidetta ympäriinsä, sillä se voi liikuttaa alla olevaa pohjustustuotetta. Jos tarvitset peitevoidetta esimerkiksi punaisuuden peittämiseen, lisää sitä samalla tavoin kuin meikkivoidettakin: maltilla ja taputellen.

-Käytä puuterin laittamiseen kosteaa meikkisientä, sillä sen avulla saat paineltua puuterin nenällesi tarkasti ja ilman, että lopputulos on pakkelimainen.

-Viimeisenä askeleena suihkauta vielä kiinnityssuihketta, ja näin meikin pitäisi kestää nenälläsi koko päivän!

Katso vinkit videolta!

Jotta meikkisi ei yleisestikään paakkuuntuisi kasvoille, tällä helpolla vinkillä saat peitevoiteesi levittymään tasaisemmin!