Huulet halutaan isommiksi!

Onko sinulla luonnostaan muhkeat huulet – iloitse, sillä moni kärsii pienistä huulista. Mutta ei hätää! Jos kaipaat huuliisi lisää täyteläisyyttä, saat sitä kiinnittämällä huomiota muutamaan seikkaan huulia meikatessasi – huulipistoksiin ei siis tarvitse tukeutua! Huulia meikatessa on helppo luoda illuusiota pulleammista huulista, kun huulilla käytetään paria eri tuotetta. Katso alta, miten saat huulimeikistäsi paljon muhkeamman. Meikkiin tarvitset vain kolme tuotetta, jotka sinulta luultavasti jo löytyy meikkipussukastasi.

Huulien meikkaaminen isommiksi:

  1. Rajaa huulet huultenrajauskynällä. Valitse sävy, joka on lähellä huulipunan sävyä tai valitse astetta tummempi sävy syvyyden lisäämiseksi. Pulleamman vaikutelman saat, kun rajaat aivan huulen ulkorajaa pitkin ja jopa ihan hieman yli. Voit käyttää vaaleaa sävyä amorin kaarella tuomaan lisää muhkeutta.
  2. Huulten sivut punataa tummalla sävyllä.
  3. Huulten keskusta punataan selkeästi vaaleammalla sävyllä.
  4. Hiero huulia yhteen, jotta sävyt sekoittuvat.
  5. Häivytä sävyjä toisiinsa huulipunasiveltimellä tai sormella taputellen. Voit ottaa siveltimeen vielä hieman lisää vaaleampaa sävyä, jotta häivytys on luonnollinen.

Muistathan pohjustaa huulimeikin kuten muunkin meikin, jotta huulipuna ei karkaa huulien yli tai jää kiinni lasin reunaan. Jos sinulla on ongelmia huulipunan pysyvyydessä, näistä neuvoista voisi olla sinulle apua.