Huhtikuun Bette Boxissa mukana uuden yhteistyökumppani Eyluren tekoripset

Eylure keskittyy mahtavien tekoripsien valmistamiseen ja merkin tuotteet ovat nousseet ripsituotteiden kärkijoukkoon laadun ja laajan valikoiman johdosta. Tekoripsiä on saatavilla kymmenittäin erilaisia: jokaiseen tyyliin sopivia. Haluat ripsiisi sitten tuuheutta, pituutta, volyymia, uskaliasta näyttävyyttä tai yksittäisiä korostuksia – kaikki on mahdollista Eyluren tuotteilla.

”Irtoripsien valmistaja Eylure on perustettu 1940-luvulla filmistudioiden tarpeeseen. 1960-luvulla irtoripset alkoivat olla kuuminta muotia ja Eylure oli kehityksen edelläkävijä.”

Ripsipakkaus sisältää aina liiman, ja ripset voi käyttää uudestaan. Ripsiä voi käyttää niin arkena kuin juhlassa, valitse vain tilaisuuteen sopiva pituus ja tuuheus. Eyluren tuotteita saat tilattua verkkokaupasta Oletkaunis.fi. Koodilla eylure saat kaikista ripsituotteista -10% alennusta. Koodi on voimassa 30.4. asti. 

Eyluren tekoripsiin luottaa myös vloggaaja Anni Suvisuo, jonka suosikkeihin räpsyripset kuuluvat. Anni on kokenut ripsien käyttäjä ja hän jakaa nyt vinkkinsä, joilla saat ripset kiinnitettyä mahdollisimman helposti. Ja jos et heti ekalla kerralla onnistu, huoli pois sillä ripsiä voit käyttää uudestaan. 

Anni näyttää videolla, miten ripset kiinnitetään

Näillä ohjeilla onnistut, ja pienellä harjoittelulla ripsien kiinnitäminen helpottuu.

Katso videolta, miten tekoripset kiinnitetään

 

Osallistu myös arvontaan! Kerro, kauanko käytät arkisin aikaa silmämeikkiisi ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Eylure-tuotepaketin (sis. 5 ripsipakkausta + 1 liimapakkaus). Arvomme kolme tuotepakettia. Arvonta päättyy 1.5.2017. Onnea arvontaan!

EDIT. Arvonta on suoritettu ja tuotepaketit lähtevät Sonjalle, Ennille ja Petralle. Onnea voittajille, olemme yhteydessä teihin sähköpostitse!

-Sofia