Hollywood-tähtien arkeen kuuluu säännöllistä matkailua ympäri maailman altistaen heidän ihon jatkuville lämpötilamuutoksille. Myös hiukset ovat koetukselle kuumien suoristimien ja kihartimien päivittäisestä käytöstä. Nämä julkkikset siis todella tietävät, miltä eloton iho tai kuivat hiukset tuntuvat. Viettäessään tuntikausia kauneus- tai hiusasiantuntijoiden parissa ovat he varmasti oppineet, mitkä kosmetiikka tuotteet toimivat ja mitkä eivät.

Brittiläinen Stylist-lehti kävi läpi lukuisia haastatteluja selvittääkseen, mitä kauneustuotteita Hollywood-tähdet todella suosivat. Listasimme niistä myös Suomen kosmetiikkamarkkinoilta löytyvät tuotteet.

Charlize Theron

Aquaphor

Tämä rauhoittava voide on kliinisesti todistettu edistävän ihon omaa uusiutumisprosessia. Tämän tuotteen nimeen vannovat niin Nicole Kidman, Charlize Theron, Beyoncé kuin Lucy Liu.

Nicole Kidman ja Beyoncé käyttävät Aquaphor-voidetta kasvojensa kuivaan ihoon. Näyttelijä ja tuottaja Charlize Theron aloitti Aquaphorin käytön, kun lääkäri suositteli sitä hänen pojalleen. J’adore Diorin kasvonakin nähty Charlize tykästyi voiteeseen erityisesti käsivoiteena, mutta suositteli sitä myös huulille.

Näyttelijä Lucy Liu hyödynsi Aquaphor-voidetta ollessaan kuvauksissa Montrealissa. Levittäessään sitä kasvoille ennen kuvauksia pitäen kasvojen ihon freesinä kylmässä säässä.

 

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Tämä saippuaton, hajusteeton ja edullinen puhdistusaine on kolmekymppisen näyttelijän Olivia Wilden mielestä paras mahdollinen. Dermalogien suosittelema tuote ei ole aiemmin herättänyt tähden huomiota, mutta aloittaessaan Cetaphilin käytön tykästyi hän sen hellävaraisuuteen ja helppouteen.

Näyttelijä ja tanssija Zoe Saldana pitää tätä puhdistusainetta luotettavimpana ihonhoitotuotteenaan. Hän on käyttänyt Cetaphil puhdistusainetta ja kosteusvoidetta jo pitkään. Vaikka hänen ihonsa ei ole herkkä, reagoi se kuitenkin matkustelun mukanaan tuomiin ilmastonmuutoksiin.

Myös Charlize Theron sekä näyttelijätär Clare Danes käyttävät Cetaphil-puhdistusainetta päivittäin.

 

Vaseline

Vaseline on merkki, joka löytyy lähes jokaisen kylpyhuoneen kaapista. Tämän monikäyttöisen ja edullisen ”petroolihyytelön” ovat löytäneet Hollywoodin tähdet.

Slummien Miljonääri -elokuvan tähti Frieda Pinto käyttää sitä luomissaan tuomaan enkelimäisen ja kasteisen ilmeen. Jennifer Anistonin taas tiedetään käyttävän Vaselinea silmien alla kosteuttamaan ja ehkäisemään ryppyjä. O.C-sarjan tähti Rachel Bilson poistaa meikkinsä Vaselinen avulla, ja on todennut sen toimivan erityisen hyvin silmämeikin poistamiseen.

Nelikymppinen malli ja TV-persoona Tyra Banks on niin haltioitunut Vaselinesta, että lahjoitti Vaseline-purkit TV-ohjelmansa liveyleisölleen. Uskottava se on, että tämä ehkä vähän aliarvioitukin voide on todellakin monikäyttöinen kauneudenhoitotuote.

 

Oliiviöljy

Muiden öljypohjaisten kauneudenhoitotuotteiden rinnalla julkkikset ovat ihastuneet lähes jokaisen kodin keittiön kaapista löytyvään oliiviöljyyn. Monista elokuvista tuttu Emma Stone käyttää sitä muun muassa kasvoilleen, kun taas Gwyneth Paltrow suosittelee sitä kuiviin hiuksiin, etenkin latvoihin välttäen juuria.

Italialaiskaunotar Sophia Loren kertoo luonnonkauneutensa perustuvan muinaiseen roomalaiseen tapaan neitsyt oliiviöljy -kylpyihin. Säilyttääkseen ihon kuulaana ja kosteutettuna Sophia lisää kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä päivittäiseen ruokavalioonsa sekä hieroo pienen määrän myös ihoonsa.

Ihoa ravitsevan oliiviöljykylvyn saat sekoittamalla muutaman korkillisen oliiviöljyä kuumaan kylpyveteen.

 

hair_mot_org_100ml_3

Moroccan Oil

Sen lisäksi, että se on Googlen etsityin hiusöljybrandi, on se noussut myös julkkisten
suosioon. Hiuksistaan tarkka Vampyyripäiväkirjat-tähti Nina Dobrev hoitaa ruskeita suortuviaan Moroccan Oil hiusnaamion avulla säilyttääkseen pitkien hiustensa upean lookin.

Moroccan Oil ei ole erinomainen vain ennaltaehkäisevänä hoitona, vaan muun muassa Charlize Theron on pelastanut sen avulla kuivuuttaan katkeilevat kutrinsa. Hän käyttää sitä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

Tämä erinomainen seerumi nähtiin myös Lokakuun LivBoxissa.

 

Epsom-suola

Ruohonjuuresta saatava Epsom-suola eivät nimestään huolimatta ole suolaa, vaan luonnollinen yhdistelmä magnesiumia ja sulcatea, jotka Epsomin mukaan voivat säädellä yli 300 kehon entsyymiä auttaen huuhtomaan kehosta myrkkyjä. Epsom-suolassa kylpeminen onkin jo pitkään ollut etenkin urheilijoiden rentoutumistapa. Nykyään myös Hollywoodin tähdet ovat ottaneet tämän suolan mukaan kylpyihinsä rauhoittaakseen lihaskipuja ja -särkyä.

Gwyneth Paltrow on Epsom-kylpysuolan suuri fani. Hän ottaa suolakylvyn joka ilta luonnolliseksi rentoutumiskeinokseen. Fitnessguru ja näyttelijä Jennifer Lawrencen Personal Trainer, Dalton Wong, antoi Epsom-kylvyn tähdelle ennen gaalailtaa auttaen eroon ylimääräisestä kehon turvotuksesta. Näiden lisäksi Victoria Beckham ja Elle Macpherson ovat kertoneet tykästyneensä kyseiseen suolaan.

Jokainen yllä mainittu tuote löytyy useamman tähden suosikkituotteista. Etsi tuotteet käsiisi ja kokeile itse!