Kohtaatko ongelmia ajaessasi ihokarvoja? – Ei hätää, tässä hyödyllisiä vinkkejä joilla saat säihkysääret hetkessä.

Vihdoinkin alkaa olemaan se aika vuodesta kun on aika ottaa esiin vaatekaapin pohjalta värikkäimmät ja mukavimmat kevätvaatteet. Hameen helmojen hulmutessa tuulessa, säihkyvät ja silkkisen pehmeät sääret antavat asullesi täydellisen loppusilauksen. Nyt on aika hankkiutua eroon säärikarvoista!

Monet naiset kokevat ongelmia ihokarvoja ajaessa, joihin on onneksi olemassa helpot ratkaisut. Tarvittavat aineet löytyvät jo kotoasi!

Youtube kauneusvloggaaja jakaa kyseisellä videolla helppoja konsteja, joilla pääset eroon tummista ihohuokosista sekä sisäänpäin kasvaneista karvoista.

Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja hanki itsellesi säihkysääret!

  1. Iho tulisi kuoria kevyesti, ennen säärikarvojen ajamista. Kuorintavoide kerää ihohuokosissa olevan öljyn ja kuona-aineet pois, joten säärissä olevat tummat pisteet haalenevat ja ajan myötä voivat kadota kokonaan. Videolla vloggari käyttää kotitekoista kuorintavoidetta, joka sisältää oliiviöljyä, sokeria ja sitruunamehua.
  2. Ihokarvoja ajaessa, sinun tulisi käyttää sheivausgeeliä. Ihokarvojen ajamiseen tarkoitettu geeli luo suojan ihollesi, sekä tekee karvoista pehmeämpiä, jolloin niiden sheivaaminen on helpompaa. Jos sinulla ei ole sheivausgeeliä, voit käyttää myös hiustenhoitoainetta, joka toimii yhtä tehokkaasti ja voi tulla sinulle halvemmaksi.
  3. Älä pelkää käyttää miesten tuotteita. Miesten sheivereissä on usein enemmän lähekkäin olevia teriä, jotka saavat ajettua pienimmätkin ihokarvat sääristäsi.
  4. Lopuksi levitä sääriisi ihovoidetta tai vaseliinia, joka estää ihoasi kuivumasta, sekä luo säihkyvän lopputuloksen.
  5. Muista huuhtoa ja kuivata sheiveri hyvin seuraavaa kertaa varten.

Katso video alapuolelta: