Maaliskuun boxiin pakattiin Mutsie-blogin Irenen lemppari Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ -sävytetty aurinkosuojavoide. Tuote sisältää laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän antaen tehokkaan suojan auringon haittoja vastaan. Lisäksi lisätyt väripigmentit korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän näköisen.  Voit tutustu Ireneen kurkkaamalla aikaisempaan postaukseemme hänestä täältä. Seuraavaksi Irene kertoo ehdottomasta matkakumppanistaan.

eucerin2 pieni

(Kuvassa vanha versio tuotteesta)

”Eucerin Sun Creme Face Tinted CC Medium SK 50+ on ehdoton matkakumppanini aurinkolomilla. Suojaudun aina visusti auringolta ja tiedostan, että sen haitalliset säteet ovat ihoni pahin vihollinen. Suojakerroin 50 on siksi asettamani minimi erityisesti kasvojeni ihon suojaamiseen. Haluan nauttia sileästä, kimmoisasta ja tasasävyisestä ihosta mahdollisimman pitkään, enkä siksi tahdo hurmaantua auringon päivettämästä ihosta. Ruskettunut iho voi olla hetken kaunis, mutta auringolle altistuminen tekee pitkäaikaista tuhoa ihollamme. Pigmenttiläiskät ovat myös kauhistukseni ja Eucerinin suosikkiaurinkovoiteeni lupaa suojata myös niiltä. Auringolta suojautumiseen minua motivoi erityisesti ulkonäölliset seikat, mutten unohda sitäkään, että suurin osa ihosyövistä on seurausta auringolle altistumisesta.

eucerin1 pieni

Luotan voiteeseen täysin, sillä sen tarjoama suoja on EU:n ja Cosmetics Europe – The Personal Care Associationin suositusten mukainen. Solutasolla tuote lupaa suojata Licochalcone A -antioksidantilla, joka estää vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Vaikka en halua ruskettua, myönnän pitäväni tummemmasta ihonsävystä kuin omani on. Siksi käytän itseruskettavia tuotteita ja pidän Eucerinin aurinkovoiteen tuomasta sävystä. Etenkin matkalla on kätevää, kun samasta tuotteesta löytyy aurinkosuoja ja ihon väriä tasoittava ja kevyesti tummentava sävy. Meikkiä ei tarvita ollenkaan.

– Irene”

Joko olet ehtinyt testailla tätä tuotetta? Muistathan, että aurinkosuojaa tarvitaan jo kevät auringon syleilyssäkin; kokeile sekoittaa tuotetta oman meikkivoiteen joukkoon tarpeellisen suojakertoimen saamiseksi!

Terkuin Sofia