Toukokuun boxiin pakattiin mukaan Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide, joka auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Samalla voide peittää ihon pienet virheet ja tasoittaa ihon sävyn. Tuote on Mustaa Kajalia -blogin Heidin suosikkituote, jota hän on päässyt testaamaan ensimmäisten joukossa ennen tuotteen tuontia markkinoille. Heidiin voit tutustua enemmän aikaisemmasta postauksestamme täältä. Nyt vuoroon pääsee Heidi. 🙂

”BB- ja CC-voiteet ovat siirtyneet trendeistä meikkipussin vakiovarusteeksi. Uusin tulokas Suomen CC-voidemarkkinoilla on Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC Cream eli color correction voide, joiden yleinen tarkoitus on ihonsävyn tasoittaminen. Jotkut CC-voiteet ovat lähinnä vain suojakertoimellisia meikkivoiteita tai sävyttäviä päivävoiteita, mutta osassa on myös ihonhoidollisia ainesosia, jotka vähentävät ihon kirjavuutta ja tasoittavat ihonsävyä.

neutrogena_cc_kuva1

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide sisältää MICROCLEAR-teknologian, joka lupaa hoitaa jo puhjenneita finnejä, estää uusien finnien syntymistä ja parantaa ihonsävyä haalistamalla finneistä jääneitä arpia. CC-voide sisältää muun muassa salisyylihappoa, joka on yksi parhaita reseptivapaista apukeinoista finneihin ja mustapäihin. MICROCLEAR-teknologian vuoksi tätä CC-voidetta ei suositella levitettäväksi silmänympärysiholle.

Tuotetta on saatavilla kahdessa sävyssä, Light ja Medium. Pelkäsin Light-sävyn olevan aivan liian tumma minulle, mutta ilokseni sain huomata, että sävy oli juuri eikä melkein passeli! Sävyt ovat aavistuksen keltaiseen taittavia, mutta yleisilmeeltään mukavan neutraaleja. Kesämmällä sopiva sävy löytynee sekoittamalla hiukan Medium-sävyä Lightin joukkoon.

Sain tuotteen lanseeraustilaisuudessa kauneuden monitoiminaiselta Mariela Sarkimalta vinkin Medium-sävyn hyödyntämiseen näin keväälläkin. CC-voiteen tummemmalla sävyllä voi tehdä juuri nyt niin trendikkään kasvojen muotoilun varjostamalla kasvoja. Kun meikkipohjassa ja varjostusvärissä on sama koostumus, on varjostuksen häivyttäminen huomattavasti helpompaa ja tulos on luonnollinnen.

neutrogena_cc_kuva2

Correct & Perfect CC-voide jättää iholle kevyen mattapinnan, jolloin iho ei näytä liian kuulaalta, vaan kauniin luonnolliselta. CC-voide asettuu iholle aavistuksen voidemaisena puuterisen pinnan sijaan. Kostean pinnan ansiosta voide sopii hyvin myös normaalille ja aavistuksen kuivemmallekin iholle. CC-voide peittää kevyesti vähän kuin sävyttävä kosteusvoide. Peittävyyttä on kuitenkin tarpeeksi ihon sävyn epätasaisuuksien peittämiseen, mutta finnit ja pigmenttiarvet tarvitsevat erillisen peiteaineen niiden täydelliseen häivyttämiseen. Meikkipohjan ei minusta tosin olekaan tarkoitus peittää ihon jokaista epätasaisuutta, sitä varten on olemassa peiteaine.

Olen käyttänyt Correct & Perfect CC-voidetta sellaisenaan silmänalusten ja nenänpielien peiteaineeseen ja kevyeen puuterointiin yhdistettynä sekä meikkipuuterin kanssa ja jopa meikkivoiteen alla pohjustajana. Jokaisella tavalla käytettynä Correct & Perfect CC-voide toimii hyvin. Alla kuvat ennen ja jälkeen CC-voiteen levityksen.

neutrogena_cc_kuva3

neutrogena_cc_kuva4

Mites ihonhoidolliset lupaukset eli ihonsävyn tasoittuminen ja finnien nitistäminen?

Toimin CC-voiteen lanseeraustilaisuuteen yhden naisen hyvin luotettavana testipaneelina noin kahden viikon ajan. Käytin Visibly Clear -sarjan öljytöntä kosteusvoidetta ja CC-voidetta kerran päivässä aamuisin kahden viikon ajan. Juuri ennen testin aloittamista leukaani paukahti kaksi hirviöfinniä, joten pääsin seuraamaan, miten ne reagoivat tuotteisiin. Ilokseni sain huomata, että finnini paranivat normaalia nopeammin ja vanhat pigmenttiarvet haalistuivat selkeästi. Olen luonteeltani varsin skeptinen, enkä odotanut ihossani tapahtuvan kahden viikon aikana minkäänlaista muutosta, mutta niinpä vain kuitenkin kävi! Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voiteesta tuli suosikkini nimenomaan monikäyttöisyyden ja todellisen funktionaalisuuden vuoksi. Se on hyvä lisä meikkipussiini!

– Heidi ”

Jokos olet ehtinyt testaamaan tuotetta? Mariela Sarkima vinkkasi tuotteen lanseeraustilaisuudessa, että voiteen saa parhaiten levitettyä pisaranmuotoisella meikkisienellä, jota voi hieman kostuttaa ennen tuotteen levittämistä. Ainakin itselläni tämä vinkki toimi hyvin ja CC-voiteen sai levittymään tasaisesti. Nyt täytyy vielä hetki odotella iho-ongelmien kaikkoamista – kyllä kesällä sitten kelpaa! 🙂 Heidi kertoo muuten myöhemmin blogissamme, miten hän hoitaa akneen taipuvaista ihoaan ja kertoo omat täsmätuotteet, joista on löytänyt apua erilaisiin aknen ongelmiin. Pysyppä siis kuulolla!

Ihania kevätpäiviä!

– Sofia