Kokeile muuttaa kynsien muotoa – ero on huomattava!

Kynsien lookkia voi muuttaa ilman lempisävyisen kynsilakan vaihtamista. Mutta miten valita kaikista paras muoto omiin kynsiin? Apua voi kysyä ammattilaiselta tai kokeilla, mikä muoto sopii käsiin parhaiten.

Muoto: pyöreä

Klassinen pyöreä muoto on helpoin muoto ylläpitää kotona. Muoto sopii erityiseti, kun sormiin halutaan pidempää ja hoikentavaa vaikutelmaa. Yhdistä yksivärisiin lakkauksiin kaikissa sävyissä!

 

 

Muoto: ovaali

Muotilavojen suosikki, naisellinen muoto, joka pidentää kynttä. Muoto sopii, kun halutaan siroa pituutta. Kokeile yhdistää kynsitaiteeseen!

 

 

Muoto: neliö

Kun haluat helpot kynnet, joita ei tarvitse huoltaa usein, tässä muoto kynsillesi. Kun kynsien pituus pidetään luonnollisena, kynnet säilyvät vahvoina. Imartelevin lakkaus on yksivärinen ja kiiltävä.

 

Muoto: pyöristetty neliö

 Kaikille käsille sopiva muoto yhdistää neliön ja ovaalin muodon, jossa neliön kulmat pyöristyvät hienovaraisesti luonnolliseen lopputulokseen. Minimalistiset kynnet yhdistetään pastellilakkoihin tai geometriseen kynsitaiteeseen.

 

Muoto: ballerina

Jos rakastat akryylikynsiä ja olet valmis huoltamaan kyntesi ammattilaisella, kokeile seuraavaksi ballerinan muotoa, jossa kynnen pään muoto muistuttaa ballerinan tanssikenkää. Muotoon sopii parhaiten neutraalit sävyt ja yksinkertaiset koristelut.

 

 

Muoto: manteli

Tyyli pitkille ja kapeille sormille! Mantelin muoto on kapea pyöristyvällä päällä. Ei sovi kynsien pureskijoille. Korosta muotoa neutraaleilla ja metallin sävyillä.

 

Muoto: stiletto

Rohkeille kantajille! Pitkä ja kapeapäinen kynsien muoto ei sovellu käytännön askareisiin, mutta jos pystyt teettämään kotityöt apulaisella, varaa aikasi ammattilaiselle heti. Valitse lakkaukseen maltillisia koristeita tai hulluttele glamourilla.

Teksti: Harber’s Bazaar