Kulmakarvat ovat olleet suosittu kauneustrendi jo pidemmän aikaa. Kulmien meikkaamiseen käytetään aikaa ja tuotteita on tullut lisää. Mistään uudesta ilmiöstä kulmien saralla ei kuitenkaan ole kyse, sillä kulmakarvat ovat muutuneet läpi historian. 20-luvulla kulmat meikkattiin vahvasti mustalla, 70-luvulla luonnollisuus yleistyi ja 2000- luvulla kulmatrendi otti aseman yhtenä vahvimpana meikkitrendinä. Kulmat kehystävät kasvoja ja nostavat katsetta, siksi on tärkeää valita tuotteet tarkoin, jotta lopputulos on mieluinen.

Täydelliset kulmakarvat

Kaikki haluavat ne. Tuuheat, tummat ja luonnostaan näyttävät. Tykkäät mistä kulmalookista tahansa, kaikki on mahdollista, kun valitset lookkiin sopivat tuotteet.

Erilaiset kulmatuotteet

Kulmakynä muotoilee ja täydentää. Kulmakynä on helpoin tuote kulmien meikkaamiseen ja se sopii kaikille. Muotoile kulmat kulmakynällä aloittaen ulkoreunoista. Piirrä muoto kevyin vedoin ja täytä sen jälkeen aukot lyhyillä ja hennoilla sekä karvojen suuntaisilla viivoilla. Harjaa lopuksi kulmaharjalla.

kulmakynat

Sensai Eyebrow Pencil on pehmeä, puuterimainen kulmakynä, jossa on ovaalinmuotoinen kärki. Kynään saatavilla täyttöpakkaus! IsaDora Sculpting Brow Penissä on litteä ja viistosti muotoiltu kärki. Ei tarvitse teroittaa. Koostumus on vettähylkivä.

 

Puuterinen kulmaväri antaa kaikista pehmeimmän lopputuloksen. Käytä yksinään, kun haluat pehmeää muotoilua ja täyttöä. Jos sinulla on luonnostaan tuuheat kulmakarvat, käytä puuterista väriä korostamaan omia kulmia. Jos kaipaat tarkkaa lopputulosta, hahmottele ensin kulmat kulmakynällä ja täytä sen jälkeen aukot puuterisella kulmavärillä.

puuterinen kulmavari

Dermosil Trio Kulmavärin sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä, ja yhden vaalean highlighter-sävyn, jolla voi korostaa kulmaluuta. CLARINS Perfect Eyes & Brows Palettessa on kaikki mitä tarvitset: nypi, harjaa, meikkaa ja kiinnitä. Sis. 3 mattasäyvä, korostusvärin, vahan, siveltimen, kulmaharjan ja pinsetit.

 

Kulmavaha (voidemainen kulmaväri) on varsinainen all-in-one-tuote, joka antaa väriä, muotoilee, ja kiinnittää karvat paikoilleen. Värillistä kulmavahaa levitetään aina siveltimellä ja vahan levittäminen vaatii hieman harjoittelua. Siveltimeen saat väriä sopivasti, kun painelet sivellintä kulmavahaan ja pyyhkäiset ylimääräisen värin kämmenselkään. Värin määrällä pystyt säätelemään kulmien intensiivisyyttä.

kulmavaha

NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade on vedenkestävä kulmavaha, joka levittyy helposti sekä iholle että kulmakarvoille. Anastasia Beverly Hills DIPBROW® Pomade on kulmavahojen kulttituote. Vedenkestävä, pigmenttinen ja kuivuu nopeasti. Saatavilla: Kicks.

 

Kulmageeli viimeistelee ja kiinnittää kulmameikin. Kun olet ehostanut kulmat, geeli kiinnittää sekä meikin että kulmakarvat paikoilleen. Geelejä on saatavilla värittömänä ja sävytettynä.

kulmageeli

Lumene Eyebrow Shaping Wax antaa pitkäkestoista muotoa kulmille. Saatavilla kolmea eri sävyä. Max Factor Natural Brow Styler kulmageeli pitää kulmat paikoillaan koko päivän. Väritön.

Vinkit:

-Valitse kulmatuotteen sävy läheltä luonnollista hiustenväriä (näkee tyvestä). Voit valita myös asteen vaaleamman tai asteen tummemman sävyn.

-Kokeile puuterista kulmaväriä kulmakynän ja -vahan päälle ja saat todella kestävän lopputuloksen.

-Jos millä tuotteella tahansa onnistut lisäämään väriä liikaa, ota avuksesi kulmaharja, jolla saat harjattua ylimääräistä väriä pois.

-Hanki kulmatuotteiden levittämiseen oma sivellin.

-Jos sinulla on hennot kulmakarvat, hanki lisätuuheutta kerrostamalla kulmageeliä runsaasti kulmiin.

-Puuterisen kulmavärin voi korvata myös luomivärillä!

 

Paksut kulmat

Kokeile kulmakynää aukkojen täyttämiseen tai korosta omaa muotoa puuterisella kulmavärillä. Kiinnitä kulmakarvat paikoilleen kulmageelillä.

Hennot – normaalit kulmat

Yhdistä kulmakynä ja puuterinen kulmaväri, joilla saat kulmiisi syvyyttä.

Ei juurikaan kulmakarvoja

Aloita hahmottelemalla kulmien muoto kulmakynällä. Lisää sen päälle kulmavahaa, joka pysyy ihossa hyvin. Lisää vielä kevyesti puuterista kulmaväriä, joka korostaa omia karvoja ja lisää syvyyttä. Kun kulmakarvoja ei luonnostaan ole tai ne ovat harvat, kulmageeliä voi myös käyttää apuna korostamaan olemassaolevia karvoja tai luomaan karvaa jäljittelevää ”viivaa”. Lisää kulmageeliä hennoin vedoin kulmameikiin viimeisenä. Geeli kiinnittää meikin ja tuo karvat näkyviin.

Katso 5 nopeaa tutoriaalia erilaisten kulmien meikkaamiseen ja näet eri tuotteet käytössä.