Tällä viikolla vietetään ystävänpäivää. Joko olet hankkinut lahjan ystävistä tärkeimmälle vai pähkäiletkö yhä, mitä ostaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea? Tähän pulmaan LivBox on mitä mainioin lahja, sillä LivBox yllättää jokaisen: tilaajamme muistavat aina kiitellä sitä, kuinka he ovat löytäneet uusia lemppareita sellaisilta merkeiltä, joihin eivät ole koskaan aiemmin tutustuneet. Osa on myös kertonut löytäneensä avun atopiaan tai akneen, hiuspohjan kutinaan, kynsien lohkoiluun jne. tuotteista, joita eivät olisi koskaan uskaltaneet ostaa ilman LivBoxia.

Koska jokainen ystävä on LivBoxin arvoinen haluamme kannustaa sinua tilaamaan LivBoxin ystävällesi ystävänpäivälahjaksi antamalla 30 LivBox-pistettä jokaisesta helmikuun aikana tehdystä lahjatilauksesta! Hyödynnä tämä kampanja ja tilaa boxit sekä nais- että miespuoliselle ystävällesi, sillä 60 LivBox-pisteellä lunastat itsellesi ilmaisen LivBoxin!

Pääset tilaamaan naisten LivBoxin tästä ja miesten LivBoxin tästä.

On se niin ihanaa, kun voi ystävän kanssa aina välillä olla ihan nokakkain, parantaa maailmaa, puhua suunsa puhtaaksi ja sitten taas keventynein siivin jatkaa lentoaan.

shutterstock_338334980

Ihanaa ystävänpäivää <3

Sofia / LivBox