Bette-tiimin testikani Hanna täällä taas! Tällä kertaa otan kokeiluun Korresin ihonhoitosarjan, joka auttaa minua sukeltamaan kaksoispuhdistuksen saloihin.

Kaksoispuhdistus on Koreasta maailmalle levinnyt trendi, joka lupaa kirkastaa ihon hellävaraisesti. Ideana on ensin poistaa meikki öljypohjaisella tuotteella, ja sen jälkeen puhdistaa kasvot vesipohjaisella puhdistustuotteella. Näin puhdistus pääsee pureutumaan syvemmälle ihohuokosiin ja poistamaan epäpuhtaudet tehokkaammin.

Onko kaksoispuhdistus oikeasti vaivan arvoista? Riittääkö viikon kokeilu kirkastamaan kasvoni? Otin Korresin ihanan ruusuiset Wild Rose -tuotteet kainaloon ja lähdin selvittämään!

Puhdistusöljy poistaa meikin hellävaraisesti

Kuten mainitsin, kaksoispuhdistus yhdistää öljy- ja vesipohjaisen puhdistuksen. Vesipohjainen puhdistus löytyikin minulta jo kaapista – kuten varmasti sinultakin! Sen kaveriksi nappasin Korresin Wild Rose -puhdistusöljyn.

Nyt on pakko hehkuttaa: puhdistusöljy oli todella ihanaa! Moni tuote lupaa poistaa meikin, mutta jokseenkin paksun meikin käyttäjänä olen kuullut paljon tyhjiä lupauksia. Korresin puhdistusöljy ei vain poistanut meikkiä, se sulatti sen pois kasvoilta. Tuote on hellävarainen, joten se ei kuivata ihoa tai vaivaa silmänympärysalueita.

Öljyn käytön jälkeen jatkoin puhdistusta vakkari-puhdistusgeelilläni.

Kasvovesi imeytyy puhdistetulle iholle tehokkaasti


Kaksoispuhdistus ei ainoastaan puhdista ihoa tehokkaammin; se myös edistää hoitavien tuotteiden imeytymistä. Onnekseni sain Korresilta testiin myös kosteuttavia tuotteita, joiden avulla voin tehostaa normirasvan käyttöä.

Ihon puhdistuksen jälkeen siirryin testaamaan Korresin Wild Rose -kasvovettä. Ihana, alkoholiton koostumus sisältää muun muuassa villiruusu-uutetta, kurkkuvettä ja silkkiheinäuutetta. Kasovesi imeytyi iholle nopeasti, minkä otin hyvänä merkkinä. Suurin haaste on se, miten todella juoksevan tuotteen saa helpoiten kasvoille; sen jälkeen kaikki meneekin sujuvasti.

Kun kasvovesi on imeytynyt, jatkan vakkari-rasvan käyttöön.

Kasvosuihke antaa tarvittaessa lisävirkistystä

Korres-testauksen viimeinen askel on pakan villi kortti: Wild Rose -kasvosuihke, jonka voi sujauttaa mihin tahansa vaiheeseen rutiinia. Kaikista tuotteista tämä on ehdottomasti ruusuisin, eli jos ruusun tuoksu miellyttää, tämä on sinulle!

Itse käytin kasvosuihketta joko ennen kasvoveden levitystä tai meikin kiinnitykseen. Virkistävän vaikutuksen ohella on vaikea sanoa, miten suihke ihooni vaikutti. Ehkä se itsessään jo riittää.

Miten kaksoispuhdistus tehosi?

Mikä oli lopputulos Korres-testauksen jälkeen? Sen lisäksi, että tuotteita oli mielestäni todella miellyttävä käyttää, huomasin myös konkreettisen eron kasvoillani. Simppelisti sanottuna: aamulla ihoni ei enää kiiltänyt yhtä paljon kuin ennen.

Miten on mahdollista, että kaksoispuhdistus vähentää kiiltoa? Vastaus löytyy metodin hellävaraisuudesta. Jos meikinpoiston ja puhdistuksen haluaa suorittaa yhdellä tuotteella, täytyy tuotteen yleensä olla aika tuhti. Liian rankka puhdistus saattaa kiihdyttää ihon omaa öljyntuotantoa. Hellävaraiseen kaksoispuhdistukseen siirtyminen antoi siis rasvoittuvalle iholleni balanssia, jota se oli selvästi jo ehtinyt kaipaamaan.

Haluatko ottaa kaksoispuhdistuksen testiin myös omaan kotiisi? Löydät Korresin Wild Rose -tuotesarjan nyt Glamlin Shopista!