Hei, betteläinen! Huomasit varmasti, että tammikuun boxista paljastui kauneustuotteiden lisäksi jotain poikkeavaa: lahjakortti Glamlin-nimiseen palveluun. Mikä Glamlin on? Entä mitä lahjakortilla saa?

Glamlin on henkilökohtainen kauneuskonsulttisi. Glamlinia ja Betteä molempia yhdistää intohimo kauneudenhoitoon ja se ilo, joka uusien tuotteiden löytämisestä syntyy. Glamlin eroaa kuitenkin siinä, että se keskittyy vahvasti juuri sinuun. Vaivaako kuiva iho? Etkö tiedä, miten saada pörröiset hiuksesi kuriin? Voit kertoa Glamlinille itsestäsi, ja konsultti auttaa löytämään tuotteet, jotka sopivat juuri sinulle. Boxista saamasi etuseteli takaa sinulle ilmaisen konsultaation.

Miten palvelu käytännössä toimii?

1. KERRO GLAMLINILLE ITSESTÄSI JA SIITÄ, MITÄ HALUAT.

Ensimmäinen askel Glamlinin käyttöönotossa on kauneusprofiilin luominen. Nettisivun kautta antamasi tiedot auttavat kauneuskonsulttia ymmärtämään, mitä tarvitset.

Profiilin kautta kerrot myös, mikä budjettisi on ja mikä aihe (ihonhoito, meikki tai hiustenhoito) kiinnostaa sinua eniten.

2. JUTTELE KAUNEUSKONSULTIN KANSSA.

Seuraavaksi voit jutella Glamlinin kauneuskonsultin kanssa puhelimitse, WhatsApissa tai Messengerissä. Kerro vapaasti itsestäsi — linjan päässä kuuntelee oikea ihminen, ei tekoäly!

Keskustelun tarkoituksena on, että konsultti oppii tuntemaan sinut ja saa käsityksen siitä, mitä tarvitset. Antamiesi tietojen perusteella konsultti antaa sinulle tilannekatsauksen ja suosituksensa.

Konsultointi on arvoltaan 25€. Nyt saat sen ilmaiseksi Bette-koodilla! Kerrothan konsultille etusetelistä löytyvän koodisi. Näin saat edun varmasti käyttöön.

3. OTA TUOTTEET VASTAAN JA VALITSE, MITÄ HALUAT PITÄÄ. 

Jos haluat, konsultti voi lähettää sinulle sopivat tuotteet postitse. Kun saat kauneuskonsultin suosittelemat tuotteet postissa, voit pohtia viiden päivän ajan, mitä mieltä olet niistä. Jos jokin ei miellytä, voit lähettää sen takaisin.

Ja se on siinä! Palvelu on kertaluontoinen, joten et sitoudu mihinkään. Voit palata takaisin, mikäli tykästyt tuotteisiin tai kaipaat lisää vinkkejä kauneusrutiiniasi varten. Muistathan käyttää etusi!

Hauskoja kauneudenhoitohetkiä!

Terkuin,

Hanna / Bette Box