Vihdoin se on täällä taas, nimittäin uusi Miesten oma LivBox! Uusin Miesten boxi sisältää miesten kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat kaiken ikäisille miehille. Boxista tulee löytymään Suomen suosituimman miesten fashion- ja lifestyleblogin Janne Naakan (naaG.fi) suosikkituote sekä Zalando Blog Awards -voittaja Mikko Puttosen (Best Fashion Blog Male) luottotuote!

Huom! Miesten Boxeja on myynnissä vain rajattu määrä, joten tee tilaus heti täällä. Boxit lähetetään tammikuun lopussa, jolloin niiden tulisi ehtiä perille ystävänpäiväksi, riippuen kuitenkin postin kulusta. Jannen hauskalta aamurutiinit ilman käsiä -videolta pääset kurkkaamaan, mitä edellinen Miesten Boxi pitikään sisällään. Videolta löytyy myös ALENNUSKOODI Miesten Boxiin, joten olisin jo menossa!

miesten_livbox

Mutta keitä nämä hypetetyt tyypit oikein ovat? Tutustutaanpa heihin pähkinänkuoressa lisää, ja suosittelen vierailemaan herrojen omilla sivuilla ihastelemassa upeita kuvia ja hyviä stooreja.

Janne Naakka alkoi rakentamaan fashion- ja lifestyleblogiaan vuonna 2010. Janne on halunnut alusta alkaen esitellä asioita omasta perspektiivistään inspiroiden samalla muita. Tämä 20-vuotias nuorukainen on saavuttanut työllään menestystä ja on tänä päivänä palkittu bloggaaja, tubettaja, muodin opiskelija ja sosiaalisen median ilmiö.

Janne_naakka_naag_livbox_pieni_3897

Mikko Puttonen luonnehtii itseään taiteilijasieluksi, joka palavan intohimoisesti suuntaa kohti unelmiaan tullakseen muotivalokuvaajaksi. Hän on työskennellyt mukana erilaisissa muoti- ja mainoskampanjoissa, ja hänen töitään on julkaistu muotilehdissä ja muissa julkaisuissa. Valokuviensa kautta Mikko haluaa kertoa tarinoita, herättää tunteita ja luoda jotakin uutta. Valokuvaus ja muoti ovat Mikolle kutsumus, jota hän haluaa seurata. Tärkeänä hän pitää myös sitä, että pysyy uskollisena tyylilleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohteliain hatun nostoin,

Sofia / LivBox