Helmikuussa ilmestyi taas odotettu Miesten Boxi, joka pakattiin täyteen koleita miesten tuotteita. Miehekkäät tuotteet sopivat kaikille miehille niin arkeen kuin juhlatyylin viimeistelyyn. Boxista löytyi myös Suomen suosituimpien miesblogaajien luottotuotteita. Naag-blogin Jannen lempparikasvotuote Nivealta ja Mikkonputtonen.com-blogin Mikon suosikkihiustuote OSiS+:lta.

miesten_livbox

Tälläkin kertaa boxi oli pakattu ääriään myöten täyteen, ja boxi sisälsi peräti seitsemän tuotetta: Palmolive Men Sport Roll -alkoholiton deodorantti, joka antaa 24 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan; kaulalle, ranteisiin ja vaatteisiin suihkuteltava Axe Daily Fragrance Signature Tuoksu, joka sopii päivittäiseen käyttöön menevälle miehelle; OSIS+ Mighty Matte Mattavaha, joka antaa rakennetta, erottelua ja tukea hiuksille; SB12 Strong Mint Hammastahna, joka antaa ensiluokkaisen raikkaan hengityksen, suojaa hampaita reikiintymiseltä, valkaisee ja vahvistaa hammaskiillettä; Nivea Men Active Energy Morning Fix Kasvogeeli, joka taistelee väsymyksen merkkejä vastaan ja saa ihon näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta; Head&Shoulders Classic Clean Anti Dandruff Shampoo, joka on kehitetty hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon sekä sporttisen tuoksuinen Lumene Men Rauhoittava Partabalsami, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Boxiin sujautettiin myös lahjakortti IS Extralta, jonka koodilla sai 30 päivää katseluoikeutta veloituksetta.

Kevään_miesten_boxi_2016_Livbox

Tässä muutama  kommentti Miesten Boxin tilanneilta / lahjaksi saaneilta miehiltä:

”Kiva ja kivuton tapa tutustua tuotteisiin. Ei tarvitse mennä kauppaan ihmettelemään.” – Santeri, 17

”Odotan Boksia aina innolla, mitä mielenkiintoista sieltä paljastuu.”  – Tommi, 36

”Monipuolisesti tuotteita, joita on ollut ilo kokeilla.” – Tuomas, 34

”Hyviä peruskäyttöön sopivia tuotteita. Kiva oli saada lahjaksi.” – Riku, 32

Tämä kolea Miesten Boxi on edelleen mahdollista tilata itselleen tai lahjaksi LivBoxin sivuilta. Nyt tilattavissa olevassa boxissa on siis sama sisältö, kuin jo julkaistussa helmikuun Miesten Boxissa, joka tässä postauksessa esiteltiin (lukuun ottamatta IS Extran lahjakorttia). Seuraava tilaisuus Miesten Boxin tilaamiseen on mahdollisesti vasta syksyllä 2016, joten kannattaa hoitaa tilaus kuntoon nyt!

Terkuin Sofia