Naiset Betten takana

Bette Beautyn ja Bette Boxin takana on Boxie Oy. Boxie on pieni yritys, jonka sydän sykkii kauneudelle. Boxie-tiimin muodostaa kourallinen naisia ja yksi labradoodle.

 

Bette Box on kuukausittain ilmestyvä raikas kauneuspaketti. Palvelu toimii lehtitilauksen lailla, postiisi saapuu toimitus, jonka sisällöstä et tarkalleen vielä tiedä. Paketti on siis yllätys, jonka avulla tutustut usiin tuotteisiin tai kokeilet tuttuja klassikoita. Bette Box ihastuttaa ja ilahduttaa. Konsepti sai alkunsa, kun tutustuimme ulkomailla toimiviin palveluihin, joissa naisille lähetetään yllätysboksi täynnä kauneustuotteita. Idea oli ihastuttava ja halusimme luoda samanlaisen palvelun myös Suomeen suomalaisille naisille. Näin syntyi LivBox vuonna 2012. Joulukuussa 2016 LivBox uusiutui ja tilaajat äänestivät nimeksi Bette Box.

Bette Beautya voi kohdella Bette Boxin blogina. Päivitämme sivustolle kauneusartikkeleita, ideoita ja tutoriaaleja. Haluamme tehdä arvokasta sisältöä, josta on hyötyä arjen keskellä.

Haluamme kuulla sinusta!

Kaikki palaute on enemmäin, kuin tervetullutta! Toivomme, että käyt keskustelua boksista ja tuotteista kanssamme myös Facebook-sivullamme, täällä blogissamme ja Instagramissa. Meille saa myös mielellään lähettää sähköpostia. Mikäli haluat jutella Boxie Oy:stä, Bette Boxista tai Betten markkinoinnista, ota yhteyttä Anna-Riittaan, Marikaan tai Noraan.


Sähköpostimme ovat muotoa etunimi@bettebox.fi Voit myös lähettää viestiä osoitteeseen hello(at)bettebox.fi jos asiasi koskee boksia tai jos sinulla on sisältöehdotuksia.

Ollaan yhteydessä ja nautitaan ihanasta kosmetiikasta!

Anna-Riitta Vuorenmaa, Partner
Marika Svennblad, Brand Relationship Manager
Nora Suni, Marketing Manager
Fanny Nyman, Logistics Coordinator

Mari Laitinen (vanhempainvapaalla)