Juuri kun ehdit ehkä miettiä, voivatko meikkitrendit mennä enää oudommaksi, seuraava ilmestyy kuin tilauksesta.

Kulmakarvat ovat pääosassa tänä päivänä, ja viimeaikoina kulmakarvat ovat saaneet entistä enemmän huomiota osakseen: ovatko sulkia muistuttavat kulmakarvat tai kasvoille leimattavat kulmakarvat vielä tuttuja? Instagram on näiden monien erikoisuuksien syntyperä, eikä tämä seuraava kulmatrendi eroa edeltäjistään tältä kantilta. Teksasista kotoisin oleva meikkitaiteilija Alexa Link jakoi Instagramiinsa erikoisen luomuksen osana 1000 päivän meikkihaastetta, joka herätti erikoisen paljon huomiota ja sai muutkin käyttäjät innostumaan tästä erikoisesta lookista.

Yleensä pyritään välttelemään kulmien turhan jyrkkää korostamista ja kehystämistä peitevoiteen avulla, kun kulmien reunoista halutaan siistit, mutta Alexa Link teki päin vastoin ja korosti kulmiaan entisestään. Kyseisen kulmakarvalookin ideana on, että kulmakarvat näyttävät ikään kuin kaiverretuilta kasvoillesi peitevoiteen ja tummemman värin avulla, mikä ei kuvauksena osu kyllä kauas.

Katso kuvat hämmentävästä lookista alta!

Opi miten valita oikea kulmatuote kulmien meikkaamiseen, jotta pääset kokeilemaan erilaisia kulmakarvalookkeja! Kokeilisitko itse näitä ”kaiverrettuja” kulmakarvoja?