Elokuussa nähtiin ehkä suurinta variaatiota Betten historiassa, kun Sweetyn meikkisiveltimet lähtivät liikkeelle jopa kymmenellä eri kappaleella. Mitä kaikkea kymmenellä eri siveltimellä voikaan tehdä? Ja mihin se juuri omasta boksista paljastunut sopii?

Sweetyn upeiden siveltimien inspiroimana päätimme laatia kaikenkattavan oppaan meikkisiveltimien käyttöön. Katso alta, kuinka hyödynnät siveltimiä ja meikkaat kuin ammattilainen!

Sweety Smoky eyes -luomivärisivellin

Mikä se on? Smoky eyes -siveltimen tehtävä on häivyttää rajaus tai luomiväri utuiseksi. Saat sillä myös levitettyä luomivärin silmävakoon.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Sivellin on kooltaan hieman pienempi, minkä takia se toimii hyvin tiukoissa paikoissa, eikä sotke luomiväriä kaikkialle. Näin ollen se on tehokas hallittujen meikkilookien toteuttamiseen.

Sweetyn luomivärisivellin koossa L. Koon S löydät täältä.

Sweety Eye shader L ja S luomivärisiveltimet

Mikä se on? Tämä on klassinen luomivärisivellin! Harjan kaksi eri kokoa toteuttavat hieman eri tehtäviä; L sopii koko luomen peittämiseen ja S taas pienempiin yksityiskohtiin.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Luomivärisiveltimen harja on hieman pyöristetty, jotta se mukailisi silmäluomen muotoa. Tämän avulla sivellin saa luomivärin levittymään tasaisesti.

Sweety Flat shader rajaussivellin

Mikä se on? Toisin kuin nimestä voisi päätellä, Sweetyn rajaussivellintä ei ole tarkoitettu eyelieninerin levittämiseen. Suora harjas on tarkoitettu luomivärille!

Miksi sitä kannattaa käyttää? Smoky eye-siveltimen tapaan myös rajaussivellin tarjoaa tarkkuutta luomivärin levitykseen. Jos siis haluat tarkan lopputuloksen, tartu tähän!

Sweety Blending brush luomivärisivellin

Mikä se on? Blending-siveltimen tehtävä on sekoittaa luomivärin sävyt toisiinsa ja häivyttää luomiväri luonnollisesti.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Kukapa haluaisi, että luomiväri päättyy silmäkulmassa kuin seinään? Blending-siveltimen tehtävänä on viimeistellä luomelle tehty tyylinäyte häivyttämällä se asteittain silmää ympäröivään ihoon. Lopputulos on luonnollinen ja siisti.

Sweety Highlighter Brush korostussivellin

Mikä se on? Korostussivellin on luotu korostusvärin levittämiseen kasvojen korkeimpiin kohtiin, eli poskipäille, nenän päähän, otsaan ja kulmaluiden alle.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Korostus on helppo tapa tuoda kasvoille eloa ja tervettä kiiltoa. Siveltimen käyttö omien sormien sijasta varmistaa sen, että korostusväri ei paakkuunnu ihollesi tai jätä selkeitä rajoja.

Sweety Foundation meikkivoidesivellin

Mikä se on? Meikkivoidesivellin on tarkoitettu juoksevan tai voidemaisen meikkivoiteen levittämiseen.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Meikkivoidesiveltimen tiheät harjakset on luotu keräämään meikkivoidetta ja levittävämään sen tasaisesti iholle. Siveltimen käyttö takaa samettisen lopputuloksen!

Sweety Contouring Brush Varjostussivellin

Mikä se on? Contouring-sivellin on tarkoitettu puuterimaisen tai voidemaisen aurinkovoiteen levittämiseen.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Vino harjasosa mukailee poskien muotoa ja auttaa saamaan varjostukset oikeisiin kohtiin. Pehmeä mutta tiheä harja pitää myös huolen, että tuote päätyy kasvoillesi, eikä varise pois.

Sweety Blush Brush poskipunasivellin

Mikä se on? Poskipunasivellin kuuluu nimensä mukaisesti poskipunan levittämiseen.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Poskipunasiveltimen harjasosa on puuterisivellintä lyhyempi, mikä tekee siitä tarkemman. Sivellintä voi myös käyttää yhdessä aurinkopuuterin kanssa.

Sweety Powder Brush puuterisivellin

Mikä se on? Meikkisiveltimistä suurin, puuterisivellin, on tarkoitettu irtopuuterin levittämiseen.

Miksi sitä kannattaa käyttää? Tuuhea ja löysä harjasosa kerää runsaasti puuteria ja levittää sen tasaisesti suurelle ihoalueelle, välttäen kuitenkin paakkuuntumista.