Elokuun LivBoxissa pääsimme tutustumaan uuteen yhteistyökumppaniimme Cien:iin. Boxista löytyi Cienin vedenkestävä ripsiväri. Cien on varmasti jollakin tasolla tuttu kaikille, jotka vain ovat asioineet Lidlissä. Cien on Lidlin oma brändi ja sen tuotteita on ollut saatavilla alusta alkaen, siitä asti kun Lidl rantautui Suomeen vuonna 2002 (onko siitä tosiaan jo niin pitkä aika!).

Cien fiiliskuva 1_pieni_livbox

Cien valikoimasta löytyy tuotteita laidasta laitaan; arjen hygieniatuotteista kauneudenhoitoon. Tuotteet ovat monipuolisia ja ne on kehitetty sopimaan mahdollisimman laajalle käyttäjäkunnalle. Tuotteita löytyy eri iho- ja hiustyypeille ja meikkituotteista löytyy useita eri sävyvaihtoehtoja. Cien tuotteet on kehitetty korkeita laatukriteerejä noudattaen ja kaikki tuotteet ovat testattuja ja turvallisia. Tuotesarjaan tuodaan vaihtelevuutta ja ajankohtaisia trendejä erilaisilla kamppiksilla ja tulevaisuudessa valikoima täydentyy mahdollisuuksien mukaan. Tänä keväänä Cien valikoima täydentyi meikkituotteilla, jotka tulivat pysyvästi valikoimaan. Jes! Meikkivalikoimasta löytyy meikkivoide, luomivärit, huulipunat ja -kiillot, ripsivärit ja kynsilakat. Kynsilakat maksavat 2,89€/kpl ja muut meikkituotteet 3,99€/kpl, ei paha!

Cien fiiliskuva 2_2

Cien-meikit ovat siitä mahtavia, että niiden testaamisessa ei ole kukkaro tiellä ja tuotteita on hyvin saatavilla kaikkialta Suomesta. Oletko koskaan päivittänyt koko meikkipussiasi muutamalla kympillä? Nyt siihen on loistava mahdollisuus! Ja kirsikkana kakun päällä: Cien-meikkejä ei ole testattu eläinkokeilla!

Kerro, mitkä ovat sinun ihan must-tuotteet meikkipussissasi ja olet mukana arvonnassa. Arvomme Cien-tuotepaketin, jolla saat päivitettyä meikkipussisi! Arvonta päättyy 28.8.2016. Onnea arvontaan! EDIT 29.8.: Arpaonnetar suosi tällä kertaa Katia, onnea!

– Sofia