Kategoria: Meikkivinkit

Nämä kolme arkista esinettä voivat pelastaa eyelinerisi!

Jos sinua ei ole siunattu täydellisen vakaalla kädellä (ja kärsivällisyydellä), sekä olet kyllästynyt eriparisiin kissarajauksiin, apu voi olla tarpeen. Tuo apu voikin löytyä lähempää kuin osaatkaan arvata, ja sinulla mitä todennäköisimmin on tälläkin hetkellä kotonasi nämä kolme hyvin arkista esinettä, jotka voivat pelastaa sinut eyeliner-tuskalta!

Lue lisää

Näin onnistut vanhojen päivän meikissä – 15 meikkivinkkiä juhlaan

Perjantaina tanssivat lukion kakkosluokkalaiset jälleen perinteisiä vanhojen tansseja. Jokainen tahtoo näyttää päivänä parhaimmalta versiolta itsestään. Meikkaajalla ja kampaajalla käyminen ei kuitenkaan ole halpaa. Meikkiharrastelija voi tehdä meikin myös itse, jolloin siitä saa myös juuri sellaisen kuin itse tahtoo. Lue tästä, kuinka saat meikistä kauniin ja kestävän.

Lue lisää

Miltä meikkituotteet näyttävät läheltä kuvattuina – 5 kuvaa, jotka osoittavat kuinka likaisia ne ovat

Meikkituotteita tulisi puhdistaa tasaisin väliajoin ja nämä kuvat ovat viimeistään todistavat sen! Onionyeoja –niminen Reddit-käyttäjä latasi kuvia omista meikkituotteistaan, jotka näyttivät läheltä kuvattuina erittäin likaisilta. Ripsiharjat, meikkiharjat, puuterihuiskut ja muut tuotteet keräävät itseensä runsaasti bakteereja ja epäpuhtauksia. Siksi tuotteista tulisi pitää hyvää huolta ja niitä kannattaa myös vaihtaa tasaisin väliajoin. 1. Puuterihuisku 2. Meikkiharja 3. Mineraaliposkipuna 4. Huulipuna 5. Luomivärisivellin Lähde: Cosmopolitan Kuvat: Reddit /...

Lue lisää

Kylpyhuoneen kaapista löytyy 5 uskomatonta tuotetta, joilla saat tehtyä täydellisen pohjan meikillesi

Epätoivoiset hetket vaativat epätoivoisia tekoja. Oletko valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa, jotta saisit tasoitettua ihoasi ja tehtyä täydellisen pohjan meikillesi? Tekisitkö mitä tahansa mattapinnan saamiseksi? Uskoisin, että vastauksesi on kyllä. Palaamme taas yhteen lempiaiheeseemme, jossa arkiset tuotteet löytävät uuden käyttötarkoituksen. Nyt inspiroidutaan hygieniatuotteista!

Lue lisää
  • 1
  • 2