Kategoria: Inspiraatio

Kesän kuumin meikkitrendi: glittermeikki

Tulevan kesän kuumin meikkitrendi on glitter – oletko valmis kimaltamaan?! Glitteriä voi kokeilla hillitysti vaikka vain silmän sisäkulmaan tai sitten vetää all-in glitteröverit. Glitterin kiinnitykseen voit käyttää esimerkiksi vaseliinia, hiusgeeliä tai liukuvoidetta. Glitterin taas saa kasvoilta helposti pois ottamalla enimmät pois teipillä ja pesemällä kasvot sitten puhdistusöljyllä.

Lue lisää

Pääsiäisinspiraatiota: värikkäät silmämeikit

Pääsiäiseen kuuluvat suklaamunien, noitien ja pupujen ohella myös pastelliset ja pirteät värit. Keltainen, oranssi, vaaleanpunainen ja kaikki muutkin pastellin sävyt saavat nyt näkyä sisustuksen ja vaatteiden lisäksi myös meikissä. Poimi seuraavista upeista Instagram-luomuksista inspiraatiota omaan pääsiäismeikkiisi!

Lue lisää

Säkenöivä trendi: kiiltävät 3D kromirajaukset

Katso, mitä uskomatonta löytyi meikkitaiteilija Michael Anthonyn Instagram-tililtä: kromirajaukset! Hopeinen peilipinta säkenöi silmien rajauksina luoden 3D efektin. Kromiteippiä asetetaan silmien yläluomille aivan ripsien tyveen. Teippiä voi käyttää myös vartalon koristeluun. Vinkkipalkkio luvassa sille, joka ekana tietää mistä tämän tyylistä teippiä on saatavilla!

Lue lisää