Lähes jokainen nainen meikkaa – Testaa, mitä meikkaustapasi kertovat sinusta!

Meistä on moneksi, ja niin on meikeistäkin! Meikkaustapasi kertovat sinusta enemmän kuin tiedätkään: onko mieleesi koskaan tullut että syy, miksi valitset vaikka juurikin räikeän punaisen huulipunan tai aamulla meikkaukseen käyttämäsi aika voisi juontaa juurensa persoonnallisuuteesi? Oletko kenties luonnonläheinen jalat maassa-tyyppi vai trendikäs ja itsevarma juhlien keskipiste?

Jos kaipailet vinkkejä, kuinka kehittyä meikkaajana, aloita vaikka lukemalla tämä artikkeli: 7 syytä miksi meikkisi ei näytä yhtä hyvältä kuin haluaisit. Siitä selviää muun muassa, kuinka valitset omalle ihotyypillesi sopivat meikkituotteet ja mihin meikissä kannattaa keskittyä. Tsekkaa myös vinkit, joilla saat silmämeikkisi kehitettyä uudelle tasolle ja vältät samalla luomivärien pahimmat mokat: Luomivärien Do’s ja Dont’s – katso vinkit videolta!

Jos tahdot tietää, mitä meikkaustapasi kertovat persoonallisuudestasi, vastaa vain muutamaan meikkejä ja meikkausta koskevaan kysymykseen. Sinustakin voi testin perusteella paljastua jotakin hauskaa mitä et ehkä tiennytkään!

Testi pyörähtää käyntiin alapuolelta:

Tee toinen hauska testi ja löydä meikkauksen sielunsiskosi Disney-prinsessoista: Kenen Disney-prinsessan kuuluisi olla meikkigurusi?

Jaa testi ystävällesi, niin voitte vertailla tuloksianne!