Harvalla meistä on luonnostaan kauniin muotoiset tuuheat kulmakarvat. Kulmakynät- ja värit voivat tuoda kasvoillesi upeaa särmää. Ellen kauneustoimittaja jakoi helpot ja nopeat vinkit, joilla meikkaat itsellesi upeat kulmat.

1) Aloita kulmien meikkaus puhtailla ja kuivilla kulmakarvoilla. Lisää tuuheutta kulmiisi voit saada hauskalla tavalla lisäämällä saippuaa kulmakarvoihisi.

eyebrows_makeup

2) Etsi kulmakarvojen linjat kulmakynää apuna käyttäen. Kulmakarvojen tulisi alkaa samassa linjassa nenäpielen kanssa (A). Kulmakarvojen korkeimman kohdan tulisi olla linjassa nenänpielen ja silmän iiriksen kanssa (B). Etsi kulmakarvojen päättymiskohta pitämällä kynä linjassa nenän pielen ja silmän ulkonurkan kanssa (C).

3) Harjaa kulmakarvat alhaalta ylöspäin. Näin saat kulmiesi muodon paremmin esiin ja löydät mahdolliset epätasaisuudet.

shutterstock_354481397 (1)

4) Täytä kulmakarvojen harvat alueet kulmakynällä lyhyin vedoin luonnollisia karvoja matkien. Valitse kulmakynän väri, joka on mahdollisimman lähellä kulmiesi luonnollista sävyä. Väritä mahdollisimman kevyesti. Väriä on helpompi lisätä kuin ottaa pois.

5) Käytä kulmikasta kulmakarvasivellintä ja karvojen sävyistä puuterimaista kulmaväriä tuodaksesi kulmiesi muodon paremmin esiin. Tavoitteena on saada mahdollisimman tasainen lopputulos häivyttämällä väriä kulmakarvojen alku- ja loppupäätä kohti.

shutterstock_344457599

6) Harjaa kulmakarvat jälleen häivyttääksesi ylimääräistä väriä ja saadaksesi näin mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Saadaksesi huolitellun lopputuloksen, levitä pienellä siveltimellä vaaleaa puuteria kulmakarvojesi ympärille. Tämä tuo kauniit kulmakarvasi entistä paremmin esiin.

7) Säilyttääksesi upean kulmalookin, levitä niihin värillistä tai väritöntä kulmakarvageeliä.

Kauniit ja huolitellut kulmakarvat antavat kasvoillesi ilmettä ja tuovat katseen esiin jopa ilman muuta meikkiä. Kauniisti muotoillut kulmakarvat toimivat myös erinomaisena raamina silmämeikille.