Marraskuussa heitettiin korkkarit kattoon ja boxiin pakattiin juhlakauteen sopivia tuotteita. Ekat glögit lämmitellään yleensä pikkujouluaikana ja mikäs sen parempaa, kuin fiilistellä boxin tuotteita, jotka sopivat kasvojen piristämiseen ennen ja jälkeen juhlien. Muut tuotteet sopivat hyvin käsilaukkuun juhliin mukaan. Juhlakautta varten boxeihin pakattiin  Sosarin turvenaamio,  Lumenen silmänympärysvoide, Schwarzkopf got2b:n hiuslakka, KORRESin puhdistusgeeli, Dermosil huulikiilto ja lisäksi Flower by Kenzo -tuoksu ja Atkinsin makea patukka.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sosar Sacred Forest Peat Mask -turvenaamio on luonnon mustaa ihmeainetta Viron maaperästä. Turvenaamio auttaa tasapainottamaan ihon talineritystä, hidastaa ihon ikääntymistä, syväpuhdistaa epäpuhtauksia ja kosteuttaa ihoa. Turvetta voi käyttää viikkoittain kasvoilla, kaulalla, päänahalla ja vartalolla.  Kun tuotteen on levittänyt kasvoille, tuotetta kannattaa pitää kosteana välillä sormin kostuttaen, jottei naamio pääse kuivahtamaan. Tiimimme Nora on ottanut naamion mukaan saunaan, jossa tuote toimii parhaiten ja koostumus säilyy kosteana, jolloin tuotteen saan puhdistettua iholta hellävaraisesti. Naamion jälkeen Nora kuvailee ihoaan yhtä pehmeäksi kuin vauvan peppu!

Lumene Valo Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide on koostumukseltaan kevyt, hoitava ja hajusteeton ja tuntuu iholla silkkiseltä. Nopeasti imeytyvä voide kosteuttaa ja virkistää. Aamuin illoin käytettävä sy-voide on suunniteltu häivyttämään silmien alueen tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Voidetta voi käyttää myös silmän yläluomelle. Noralle tuote on jäänyt jokapäiväiseen käyttöön. Plussaa tuote saa kevyestä koostumuksesta ja kauniin näppärästä pakkauksesta, jolla tuotetta on helppo annostella tarvitta määrä.

Dermosil Huulikiilto Carnival Pink huulikiilto pakattin boxiin sävyssä Carnival Pink, joka on sävyltään hieman tummemman sävyinen vaaleanpunainen, joka antaa huulille upean kiillon tahmaamatta. Huulikiilto myös kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa. Tiimimme Mari tunnustautuu huulikiiltofriikiksi, jolta löytyy aina monta kiiltoa jokaisesta käsilaukusta. Ei siis ihme, että Marin lempparituote marraskuun boxissa oli tämä tuote. Mari ihastui huulikiillon pehmeän ihanaan koostumukseen, joka pehmensi ja kosteutti kuivia huulia tuoden kauniin heleän vadelmaisen sävyn huulille. Kaunis pakkaus sinetöi kokemuksen. Mari vinkkasi, että huulikiiltoa kannattaa kokeilla myös poskipunana!

KORRES White Tea Puhdistusgeeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti lian ja meikin koko kasvoilta, myös silmä- ja huulimeikin. Helposti huuhtoutuva ja kevyesti vaahtoutuva geeli jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Juuri näiden ominaisuuksien takia tämä tuote löysi pysyvästi tiensä minun kylppärini kaappiin. Parasta tuotteessa on se, että koko meikin voi pestä samalla tuotteella ja kasvot puhdistuvat tehokkaasti. Tuote ei kuivata ihoa ja sopii hyvin pintakuivalle sekaiholleni.

Schwarzkopf got2be Glued Blasting Freeze Hiuskiinne on lakka vaativiin olosuhteisiin. Äärimmäistä pitoa antava lakka sinetöi tyylisi juuri niin villiksi kuin sen tahdot. Vahvaa pitoa tarvitaan niin juhlakampauksissa kuin tuulessa ja rännässä arkisin. Suihkuta tuotetta kauempaa joustavamman tuen saamiseksi ja lähempää maksimaaliseen pitoon. Lakan makoisa tuoksu hurmasi Noran.

Flower by Kenzo -tuoksu on moderni klassikko, joka viettelee puuterisella kukkaisuudellaan.  Tuoksu on tuttu kymmenen vuoden takaa ja edelleen klassikko tuoksui hyvälle ja sopivan naiselliselle. Ihastuin tuoksuun uudestaan!

Lisäksi boxiin pakattiin nälkäisille juhlijoille makoisa purtava, Atkinsin patukka, joka ei sisällä turhia hiilihydraatteja. Herkuttelua hyvällä mielellä!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kohta saapuu joulukuun LivBox postilaatikoihin ilahduttamaan! Joulukuun boxi on viimeinen LivBox. Tammikuussa boxi ilmestyy ensimmäisen kerran uudella nimellämme Bette Boxilla! Jotta varmasti pääset näkemään ja kokemaan uuden Bette Boxin ekojen joukossa, kannattaa laittaa tilaus kuntoon hyvissä ajoin.

 

Mukavaa joulun odotusta!

 

-Sofia