Maaliskuun boxista löytyi joogaavan lifestylebloggaaja-youtubettaja sekä Sport Girl 2016 -kisaaja, Marinka Esselin suosikkituote Cutrin Sensitive Multispray -monitoimisuihke hiuksille,  joka suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Tuote on osa Cutrin SENSITIVE -perhettä, joka on ensimmäinen kampaamosarja, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Marinkaan voit tutustua lisää aikaisemmasta postauksestamme täältä. Päästetään Marinka nyt kertomaan suosikkituotteestaan ja näyttämään videolla, miten hän käyttää tuotetta.

IMG_4512_pieni_cutrin

”Valitsemani tuote maaliskuun LivBoxissa on Cutrinin Sensitive Multispray. Kyseessä on hajusteeton monitoimisuihke. Olen todella laiska, kun kyseessä on omat hiukseni ja kiireessä toivon tuotteelta monipuolisia ominaisuuksia vieläkin enemmän. Käyn usein esimerkiksi salilla tai hot jooga tunnilla aamuisin ennen, kuin menen töihin tai kouluun, ja tahdon säästää aikaa, mutta näyttää silti hyvältä ennen, kuin on kiirehdittävä paikasta toiseen.

Salikassiin on helppo sujauttaa matkakoossa olevat shampoo, hoitoaine ja vartalovoide tai satunnaisia tuote testereitä, mutta entäs sitten kun tukka pitäisi muotoilla? Kaikki ihanat hiusöljyt, lämpösuojat sun muut jälkikäsittely tuotteet saavat kyllä suosiolla jäädä kotiin, kun salikassi on jo muutenkin pakattu täyteen.

Onneksi löysin Cutrinin Multisprayn sillä se ei vain lupaa tukea vaan todella antaa volyymia ja kiiltoa hiuksille, mutta toimii samalla myös lämpösuojana. Suihkussa käytyäni minun on helppo luottaa siihen, että minulla on vain yksi tuote, joka tekee kaiken tarvittavan.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tarvitsen enää vain klipsin, jotta voin jakaa hiukset osiin ja sitten onkin aika suihkuttaa multisprayta ennen fööniä. Hiukset tuntuvat tuuheilta ja terveiltä föönaamisen jälkeen

Omat hiukseni ovat luonnostaan suhteellisen taipuisat, ja hiuksissani pienet sormin tehdyt laineet lämmön kanssa pysyvät hyvin. Tuotetta suositellaan myös rullakampausten pohjalle, joten voin uskoa, että hyvä tulos olisi luvassa.

Cutrin_Marinka_Livbox_maaliskuu_bloggaajaboxi_pieni

Syy miksi valitsin tämän tuotteen on se, että siinä ei ole ensinnäkään väriaineita tai hajusteita, ja se on toteutettu yhdessä allergia- ja astmaliiton kanssa. Mieto spray ilman ylimääräistä, koska ”less is more”.

– Marinka“

Videolla Marinka esittelee tuotteen käyttöä ja vau, miten upea lopputulos!

Terkuin Sofia