Manna Kadar Prime Time

Manna Kadar Prime Time on monipuolinen meikkituote – mutta miten sitä käytetään?

Elokuun Bette Boxista löytynyt Manna Kadar Prime Time on monipuolinen tuote, jolla voi sekä pohjustaa meikin että piilottaa ihon virheet. Tuotteen käyttö on kuitenkin herättänyt jonkun verran kysymyksiä, joten kokosimme yhteen tuotteen käyttövinkkejä. Tiesitkö, että tuotetta voi käyttää esimerkiksi tummien silmänalusien sävyn korjaamiseen? Hieman oranssiin taittava sävy häivyttää vastaväriteorian mukaan sinertäviä silmänalusia – kokeile vaikka itse! Voidemainen tuote levittyy parhaiten, kun sitä lämmittää ensin hieman sormien välissä tai töpöttelee tuotteen paikoilleen sormin. Jos taas kaipaa enemmän peittävyyttä ja tarkemman lopputuloksen, on litteä sivellin hyvä apuväline tuotteen levityksessä.

Kurkkaa Bette-tiimin käyttövinkit alta!

Manna Kadar Prime Time

 

Näin otat kaiken hyödyn irti Prime Time -meikinpohjustajastasi:

  1. Käytä Prime Timea silmämeikin pohjustukseen levittämällä tuotetta ohuelti koko luomelle siveltimellä tai sormin. Muista häivyttää reunat! Jos sinulla on rasvoittuvat luomet, kannattaa pohjustaja vielä kiinnittää puuterilla tai ihonsävyisellä mattaluomivärillä. Pohjustajan kiinnitys auttaa myös luomivärien häivytyksessä, sillä pohjustaja jättää luomet hieman tahmaisiksi, jolloin pigmenttisimmät sävyt voivat ”jämähtää” luomeen eivätkä häivyty kunnolla. Tahmaisuus kuitenkin auttaa silmämeikkiä pysymään paremmin paikoillaan. Tämän jälkeen silmämeikin voi tehdä normaalisti pohjustajan päälle.
  2. Prime Timea voi käyttää myös huulimeikin pohjustukseen. Töpöttele tuotetta sormin kauttaaltaan koko huulien alueelle. Rajaa sen jälkeen huulet huulipunan sävyyn sopivalla huultenrajauskynällä. Jos haluat huulimeikiltä ekstrapysyvyyttä, voit myös värittää huulet rajauskynällä kauttaaltaan. Tämän jälkeen levitä huulipuna siveltimellä tai puikosta. Lopuksi paina huulet kevyesti paperiin.
  3. Tuote sopii myös peiteaineeksi silmien alle tai piilottamaan ihon pienet virheet, kuten näppylät ja punoituksen. Peiteaineena tuotetta voi käyttää sekä meikkivoiteen alla että päällä tai myös pelkältään ilman meikkivoidetta. Levitä Prime Timea siveltimellä tai sormin piilotettavan alueen päälle, häivytä rajat sormella töpöttelemällä ja kiinnitä puuterilla.
  4. Hieman oranssiin taittava sävy sopii hyvin myös silmänalusien sinisävyisen tummuuden korjaamiseen, eli se toimii korjausvärinä. Jos tummuus johtuu ihon läpikuultavista sinertävistä verisuonista, toimii Prime Timen mainiosti silmänalusien sävyn kirkastamiseen. Levitä samalla tavoin kuin peiteainetta, mutta levitä meikkivoide ja peiteaine vasta korjausvärin jälkeen.
  5. Päivettyneellä iholla Prime Time sopii myös kasvojen korostukseen – levitä tuotetta siveltimellä otsaan ja leukaan sekä silmien alle kolmiomaiseen muotoon muotoillaksesi kasvoja ja korostaaksesi niitä kohtia, joihin valo luonnostaan osuu.