Maaliskuun bloggaajien suosikit -teemaboxin bloggaajien esittely jatkuu. Tänään vuorossa on joogaava lifestylebloggaaja-youtubettaja sekä Sport Girl 2016 -kisaaja, Marinka Essel! Kosmopoliitti Marinka suhtautuu intohimoisesti paitsi joogaan myös ihonhoitoon ja bloggaa sekä tubettaa molemmista aiheista ahkerasti sekä suomen- että englanninkielellä. Marinkan elämänfilosofiaa ohjaa ajatus siitä, että jokaisen tulisi pyrkiä olemaan oma itsensä ja paras versio itsestään niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Kiireistä elämää Helsingissä ja Kaliforniassa viettävä Marinka kertoo boxista löytyvästä lempparistaan seuraavaa: ”Kosmetiikan käytössä minun on huomioitava oma helposti herkistyvä kehoni. Vältän hajustettuja tuotteita ja monia muita kemikaaleja. Tuotteen tulisi voimakkaista ominaisuuksistaan huolimatta olla hellä ja puhdas sekä turvallinen. Ei uskoisi, että tämä tuote on juuri kaikkea tätä, kun se samalla toimii niin moneen eri käyttötarkoitukseen ja on myös tehokas.” 

Jos haluat maaliskuussa testata Marinkan lempparin, niin nyt äkkiä tilaamaan, sillä boxit käyvät vähiin. Tästä pääset tilaamaan.

marinka_essel_bloggaajaboxi_maaliskuu_livbox

Annetaan vielä Marinkan kertoa itsestään ja blogistaan: ”Olen 23-vuotias lifestyle bloggaaja sekä tubettaja. Minulla on kaksi kotia, toinen Helsingissä ja toinen Kaliforniassa, ja myös blogini saa matkailusta inspiraatiota. Blogissani keskityn erityisesti kirjoittamaan terveellisistä elämäntavoista ja etenkin joogasta, jota harjoitan päivittäin. Muita aiheita ovat kauneus ja oma neuroottisuuteni ihonhoidosta näkyy niin blogissa kuin youtube –kanavallani, jossa kauneudenhoitoon liittyvien videoiden ohella jaan jooga- ja fitness-rutiineja. 

Tahdon kannustaa ihmisiä olemaan omia parhaita versioitaan itsestään myös henkisesti, että fyysisesti. Olen itse kiireinen ja haluan joogavideoillani auttaa muitakin löytämään edes sen 5-minuuttia päivästä rauhoittumiseen, vaikka elämä olisikin hektistä. Juuri nämä alle 10-minuutin videot ovat saaneet suurta suosiota kanavallani.”

Kurkatkaapa muuten tämä kasvojooga-video, jonka Marinka on tehnyt.

Lisää Marinkan videoita löydät hänen Youtube-kanavaltaan täältä. Tutustu myös Marinkan lifestyle-blogiin täällä.

Pysytkö vielä hamosessasi? Täällä päässä on jo aamukampa kaivettu esiin ja lasketaan päiviä boxin tuloon!

Terkkusin Eija