On aika paljastaa viimeinen maaliskuun bloggaajien suosikit -teemaboxin bloggaaja. Tänään on vuorossa SN Makeup -blogin Sanna-Emilia! Meikkaamista ja maskeeraamista itseoppinut Sanna-Emilia toteuttaa pitkäaikaista haavettaan tulla kauneuden ammattilaiseksi, ja opiskelee parhaillaan maskeeraajaksi Makeup Academyssä. Blogissaan hän keskittyy kaikkeen kauneuteen liittyvään, mutta pääsosassa ovat ihanan leikkisät ja rohkean värikkäät meikit ja meikkikuvat. Sanna-Emilia haluaa blogillaan inspiroida lukijoitaan, ja inspiraation lähteitä ei hänen blogistaan puutu!

Sanna-Emilian boxista löytyvä tuote on toinen maaliskuun täysikokoisista meikkituotteista! Intohimoisesti meikkejä rakastava Sanna-Emlia kuvailee lemppariaan tuotteeksi, joka viimeistelee lookin virheettömäksi ja lähes samettisen pehmeäksi useiksi tunneiksi. Ja kukapa ei kaipaisi virheetöntä lookkia minkä tahansa meikin suhteen. 🙂

Jos haluat maaliskuussa testata Sanna-Emilian lempparin, niin nyt äkkiä tilaamaan, sillä boxit käyvät vähiin. Tilaamaan pääset tästä.

21518613184_4955c26ff0_c

Sanna-Emilian kertoo vielä itsestään ja blogistaan: ”Kiinnostukseni kosmetiikkaa ja ehostusta kohtaan alkoi muutama vuosi sitten. Olen aina ollut hyvin taiteellinen ja pidän luovasta työskentelystä, joten meikkaaminen on aivan täydellistä puuhaa minulle ja pääsen toteuttamaan ideoitani. Kasvot ovat minulle kuin tyhjä kangas, johon pääsee uudelleen ja uudelleen luomaan taideteoksen. 

Blogissani jaan päivän meikkikuvia, meikkivinkkejä, tuotearvosteluja sekä videotutoriaaleja, ja joskus hypätään myös lifestylenkin puolelle. Blogini on todella suuressa osassa elämässäni ja kehitän sitä suurella intohimolla. Haluan välittää sitä kautta innostustani meikkaamista kohtaan ja toivon, että se sama innostus tarttuisi myös lukijoihini. Se fiilis, kun saa jostakin inspiraatiota ja on vain pakko tarttua siveltimiin ja pitää hauskaa, on ihan parasta. Sanonkin hyvin usein, että meikkaamisen tulisi olla hauskaa sekä rentouttavaa ja itse suhtaudun siihen aika rennolla otteella. Mielestäni ”sääntöjä” saa rikkoa; kasvoilleen saa luoda juuri sellaisen meikin kuin itse haluaa ja mikä omasta mielestä tuntuu hyvältä. Inspiraatio voi tulla ihan mistä vaan ja silloin täytyy vain antaa palaa.”

Voit tutustua Sanna-Emlian blogiin lisää täällä.

Jes, enää ei kauan, että maaliskuun boxi kolahtaa postiluukkuun. Tule, tule jo!

Malttamattomin terkuin Sofia